Survivor 5: Αδιανόητη ένταση ανάμεσα σε Άρη και Τάλα - «Δεν ντρέπεσαι;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αδιανόητη ένταση ανάμεσα σε Άρη και Τάλα - «Δεν ντρέπεσαι;»

Στον σημερινό στίβο μάχης του Survivor 5, οι παίκτες αγωνίζονται για μία ακόμη ασυλία, με τους κόκκινους να έχουν μεγάλες απώλειες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε ενάντια στον Γιώργο Ταλάντσεβ και ο δεύτερος κατάφερε να κερδίσει τον πόντο ρίχνοντας όλα τα κυβάκια. Φτάνοντας, όμως, στους πάγκους της κάθε ομάδας, οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να λογομαχούν.

Η ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Ο ποδοσφαιρίστής ξεκίνησε να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.

«Έτσι και διαλέξεις...»

Μετά το γλέντι, ξεκίνησαν τα αγωνίσματα και στο χθεσινό επεισόδιο 22/5 του Survivor 5 και οι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους. Προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης για άλλη μία φορά. Μόνος στόχος τους η νίκη.

Στάθης, Τάλα και Μαρτίκας έχουν κάνει ένα παρεάκι και ψάχνουν τρόπο να βγάλουν νοκ άουτ την άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο Στάθης προσπάθησε να πείσει τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη. Συγκεκριμένα, τουείπε, απευθυνόμενος και στο Σπύρο: « Ο Τάλα θα διαλέξει τον Άρη. Έτσι και διαλέξεις τον Άρη θα του κοπούν τα πόδια και θα χάσει»