Survivor 5: «Ένας πολύτιμος λόγος που θέλω να παραμείνω είναι η...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει νέα έκκληση στο κοινό

Το ειδύλλιο μόλις άρχισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ένας πολύτιμος λόγος που θέλω να παραμείνω είναι η...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει νέα έκκληση στο κοινό

Κατά το συμβούλιο του νησιού, στο σημερινό (23/5) επεισόδιο του Survivor 5, αφού ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης που θα ζητήσει την βοήθεια του κοινού για την παραμονή του στο παιχνίδι, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρισκόταν ήδη σε αυτή τη θέση, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για όλους τους λόγους που ο κόσμος θα πρέπει να το στηρίξει για ακόμη μία φορά.

Ο λόγος που ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει να παραμείνει στο Survivor 5

Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Βρισηίδα και εξήγησε πως ένας βασικός λόγος για τον οποίο θα ήθελε να παραμείνει είναι εκείνη, καθώς χρειάζεται την ασφάλεια που της προσφέρει, ενώ δεν θα ήθελε να αποχωριστούν αυτή τη στιγμή που έχουν έρθει τόσο κοντά για πρώτη φορά.

Πολλοί, μπορεί να διατηρούν τις αμφιβολίες τους γι' αυτή τη σχέση, όμως, η αλήθεια θα λάμψει μετά το συμβούλιο αποχώρησης.

Ασυγκράτητοι πια - Αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν πια ανοιχτά στις κάμερες αλλά και στους συμπαίκτες του για την μεταξύ τους σχέση και φαίνεται πράγματι πως περνούν πολύ καλά μαζί.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα και την επιστροφή των 2 ομάδων στην καλύβα, το ζευγάρι έκανε μπάνιο στην λίμνη, ανταλλάσσοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες και τα πρώτα τους φιλιά στο στόμα.