Survivor 5: Δεν μπορούσε να αντέξει την βρώμα τους - Η αποκάλυψη της Σοφιάνας για τους παίκτες που μύριζαν

Ο ένας ανήκει στην Κόκκινη ομάδα αλλά έχει αποχωρήσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Δεν μπορούσε να αντέξει την βρώμα τους - Η αποκάλυψη της Σοφιάνας για τους παίκτες που μύριζαν

Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα το πρωί της Τρίτης 24/5. Η φυσικοθεραπεύτρια, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 5, ενώ δεν δίστασε να κράξει άσχημα τον Τάκη Καραγκούνια λόγω του χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων όμως, η Σοφιάννα αναφέρθηκε στο θέμα της απλυσιάς έπειτα από σχετική ερώτηση και αποκάλυψε πως δυο παίκτες μέσα στο παιχνίδι μύριζαν πολύ έντονα με την βρώμα να μην αντέχετε.

Η αποκάλυψη της Σοφιάνας για τους παίκτες του Survivor 5 που μύριζαν πολύ

Μη θέλοντας να τους φέρει σε δύσκολη θέση, η Σοφιάνα δεν είπε ονόματα, ωστόσο, η Μαρία Αντώνα είπε πως ο ένας που έχει αποχωρήσει άνηκε στην Κόκκινη ομάδα.

«Το κομμάτι της απλυσιάς είναι ζόρι, είναι ο πρώτος καιρός. Είναι μέχρι να φύγουν όλες οι τοξίνες; Μετά ή δεν μυρίζει ή σταματήσαμε εμείς και συνηθίσαμε. Υπάρχουν ένα - δύο άτομα που μυρίζουν πολύ», είπε μεταξύ άλλων λέγοντας στη συνέχεια πως ο άλλος είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι.

Η μακροσκελής ανάρτηση της στο Instagram λίγο πριν την συνέντευξη της

«Πέρασε κιόλας μισός μήνας από την αποχώρηση μου από το #survivor .. αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που έζησα, μακάρι να είχαν όλοι τη δυνατότητα να το ζήσουν.. Ήταν ένα μάθημα ζωής που μου δίδαξε όλα αυτά που στην έξω ζωή θεωρείς δεδομένα και πολλές φορές στέκεσαι αχάριστος απέναντι τους όταν τα έχεις.. Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν όλα διαφορετικό νοημα.. Μια μπουκιά φαγητό, μια αγκαλιά, ένα λεπτό επικοινωνίας με οικογένεια και φίλους, ήταν αρκετά για να είσαι ευτυχισμένος..

Μια φίλη μου είπε «Οποίος κοιτάζει έξω ονειρεύεται, οποίος κοιτάζει μέσα ξυπνάει».. Αισθάνομαι, λοιπόν, περήφανη για τον εαυτό μου, αυτόν που διατήρησα αυθεντικό και αναλλοίωτο από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες.. Ανακάλυψα ποια είναι η Σοφιανα, τι θέλει και τι μπορεί!
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε κ κατόρθωσα να φτάσω τόσο μακριά σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.. Να θέτετε στόχους, να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να θυμόσαστε ότι η δύναμη της ψυχής σας και το πάθος θα σας οδηγήσουν στην κατάκτησή τους!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. »