Survivor 5: «Σ' αγαπάω απλά» - Γεμάτη συγκίνηση η Ασημίνα στην κάμερα

Μετά από 5 μήνες συνομίλησε με τον αγαπημένο της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σ' αγαπάω απλά» - Γεμάτη συγκίνηση η Ασημίνα στην κάμερα

Οι δύο ομάδες στο Survivor 5 βάλανε τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Τελικά, νικητές στέφθηκαν οι Μπλε και ήταν οι τυχεροί της ημέρας 25/5 που είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και τα γευστικά εδέσματα μιας και σήμερα υπάρχει συνδυασμός επάθλων.

Ήρθε η σειρά της Ασημίνας να μιλήσει με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, και ήταν φανερά συγκινημένοι και οι δυο στην κάμερα. Ο τραγουδιστής της έλεγε τα νέα του πως έχει πάει στο Λονδίνο για κάποιες σναυλίες και ανυπομονεί να τη δει στον τελικό. Κάπου στο ενδιάμεσο «πετάχτηκε» και ο Εμμανουήλ και του ζήτησε να του γράψει ένα καλοκαιρινό τραγούδι. Κλείνοντας, η ποδοσφαιρίστρια είπε στο Δάντη «σ' αγαπάω απλά», όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι του, που κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα μήνα.

«Δεν έχω χρόνο. Δεν είναι πολύς ο χρόνος», έλεγε η Ασημίνα κλαίγοντας, η οποία νωρίτερα ξέσπασε.

Η συνομιλία Ασημίνας - Δάντη στο Survivor

Ο Δάντης στηρίζει μέχρι τέλους την Ασημίνα

Την ίδια στιγμή που έχει προκληθεί χαμός πίσω στην Ελλάδα σχετικά με την βαρύτατη ποινή του Κατσαούνη και την αποβολή του από το Survivor, η εβδομάδα κυλά και πλησιάζει η μέρα που ένας ακόμη παίκτης θα αφήσει πίσω του το παιχνίδι. Είναι φανερό πως Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει πέσει αρκετά ψυχολογικά ενώ οι επιδόσεις της στον στίβο μάχης δεν είναι τόσο καλές όσο την έχουμε συνηθίσει εξαιτίας τραυματισμών της αλλά και ψυχικής κούρασης

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5 μάλιστα βγήκε στον τάκο καθώς η ομάδα της την ψήφισε ως πρώτη υποψήφια και η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι οι καλύτερες μέρες για εκείνη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την γενικότερη εικόνα της καθώς περνάει απλά μία δύσκολη φάση.

Ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης ο οποίος είναι πάντοτε στο πλάι της ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία υποστηρικτική ανάρτηση για την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Και μόνο που σε χτυπούν τη στιγμή που έχεις πληγωθεί μαζί σου ως το τέλος», δηλώνοντας την φανερή του υποστήριξη και αγάπη.

Η δημόσια στήριξη του Δάντη στην Ασημίνα