Survivor 5: Ψυχολογικά ράκος η Βρισηίδα Ανδριώτου - Απευθύνθηκε στην παραγωγή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ψυχολογικά ράκος η Βρισηίδα Ανδριώτου - Απευθύνθηκε στην παραγωγή

Πολύ άσχημα ψυχολογικά είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα χθεσινοβραδινά (25/5) επεισόδια στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5. Η παίκτρια μετά το χωρισμό της από τον Σπύρο Μαρτίκα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, καθώς το τέλος της σχέσης τους έγινε εντελώς ξαφνικά και με άσχημα γεγονότα.

Όλα ξεκίνησαν από τον τσακωμό του φαρμακοποιού με όλη την Μπλε ομάδα λόγω του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, αλλά και με τον μεταξύ τους στη συνέχεια.

Την επόμενη ημέρα λοιπόν, ο Σπύρος την έκραξε πολύ άσχημα στον Στάθη και μετά στη συνέντευξη του στις κάμερες δήλωσε «Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…

Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα» τόνισε επίσης.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα, ενώ η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Σπύρο πως πάνω σε έναν τσακωμό τους την έσπρωξε από τα πόδια του.

Άσχημα ψυχολογικά η Βρισηίδα στο Survivor 5

Με όλα αυτά που έχουν συμβεί, η Βρισηίδα είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και ζήτησε από την παραγωγή αν μπορεί να επισκεφθεί τον ψυχολόγο για να συζητήσει, αφού δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι και ο Σπύρος που ήταν ο σύντροφός της δεν δίστασε να την δώσει στεγνά...

Το γεγονός πως πρώτα έχασε την κολλητή της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που ήταν το στήριγμα της και στη συνέχεια που βρήκε έναν άλλον άνθρωπο να στηριχτεί, τον έχασε και αυτόν με βίαιο τρόπο, την έχει πληγώσει πολύ.

Στο πλευρό της έχει την Ασημίνα που όσο μπορεί προσπαθεί να της ανεβάσει την ψυχολογία.