Survivor 5: «Αυτό ήταν η έπαρση προσωποποιημένη» - Αγανακτισμένοι οι Κόκκινοι με την Ασημίνα

«Με αηδιάζει πραγματικά»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αυτό ήταν η έπαρση προσωποποιημένη» - Αγανακτισμένοι οι Κόκκινοι με την Ασημίνα

Νικητές στο αποψινό αγώνισμα 26/5 στο Survivor 5 στέφθηκαν οι Μπλε και Έλληνες και Τούρκοι συμπαίκτες απολαυμβαναν τη νίκη τους στο τέλος. Ασυγκράτητοι δε μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και απ' ότι φαίνεται κάποιοι κάνανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τους χαμένους. Πιο συγκεκριμένα, η φράση που τους εξόργισε ήταν «Εμείς δε θα χάσουμε κανένα έπθλο. Ό, τι υπάρχει θα το πάρει η Μπλε ομάδα», που ειπώθηκε από την Ασημίνα.

«Αυτό ήταν η έπαρση προσωποποιημένη», είπε ο Τάλα θεωρώντας απαράδεκτη την συμπεριφορά της ποδοσφαιρίστριας.

«Ναι το καταλαβαίνω να χαρείς αλλά πρέπει να σκεφθείς και τους άλλους που μένουν πίσω. Ξεκάθαρα η έπαρση η δικιά της. Χωρίς ντροπή βγήκε και είπε αυτές τις κουβέντες. Μακάρι να της ήρθε μπούμερανκ», δήλωσε η Μαίη ενώ η Στέλλα σχολίασε: «Η αχαριστία και η έπαρσή τους φτάνει στο έπακρο. Με αηδιάζει πραγματικά».

Η αγανάκτηση των Κόκκινων απέναντι στην ατάκα της Ασημίνας στο Survivor 5

Έτσι στήνει τα παιχνίδια του Survivor η παραγωγή

Μπορεί το Survivor να είναι από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι παγκοσμίως και πολλοί τηλεθεατές να το παρακολουθούν με προσήλωση, ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που το κατηγορούν για στημένα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, γνωστή είναι η φήμη πως τα αγωνίσματα είναι ήδη κανονισμένα και η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ποιος θα κερδίσει.

Την φήμη λοιπόν αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει και ένας παλιός παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στον 4ο κύκλο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η παραγωγή αποφασίζει ποιο θα είναι το επόμενο αγώνισμα ανάλογα με το ποια ομάδα θέλει να κερδίσει. Ξέρουν τις αδυναμίες κάθε παίκτη και ανάλογα διαλέγουν τον στίβο μάχης και τον στόχο.