Survivor 5 spoiler 30/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 30/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Μπορεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ να έχει αλλάξει λίγο, ωστόσο, ασυλίες δεν χάνουμε από το Survivor 5 καθώς έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία για τον τελικό. Απόψε λοιπόν, Δευτέρα 30/5, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πολύ περίεργο, καθώς όλοι έχουν τσακωθεί μεταξύ τους. Ειδικά το χθεσινό επεισόδιο με την Βρισηίδα και τον Ταλάντσεβ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους είναι άσχημες.

Σήμερα ειδικά θα επικρατήσει πανικός, καθώς πρόκειται για ένα αγώνισμα που είναι πολύ σημαντικό, καθώς κανένας παίκτης δεν θέλει να φύγει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή.

Τι θα δούμε απόψε

Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Άρη να παραπονιέται πως ο Στάθης Σχίζας του την λέει σε κάθε αγώνισμα, ενώ παραδέχεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί πολύ. Το κλίμα ωστόσο θα γίνει πολύ άσχημο στο συμβούλιο του νησιού΄. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι αυτός που θα τραβήξει την περόνη και θα σκάσει την βόμβα...

Αρχικά θα τσακωθεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου λέγοντας πως "βλέπω τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά και να αγαπάει ο ένας τον άλλον..." αυτή η δήλωση μεταξύ άλλων θα κάνουν έξαλλη την παίκτρια, η οποία στη συνέχεια θα σηκωθεί από την θέση της σε έξαλλη κατάσταση. Στη συνέχεια στο στόχαστρο του θα μπει και η Βρισηίδα Ανδριώτου, για την οποία θα αναφέρει πως την έβλεπε να κάθεται στα πόδια του - δείτε βίντεο.

Η ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία του Survivor 5

Ωστόσο, έχει το λόγο που θα ξεσπάσει και θα τους κράξει άσχημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας οι Μπλε θα κερδίσουν και οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 5 spoiler 30/5 1η ασυλία