Survivor 5: Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό - Ο παίκτης που κέρδισε το τοτέμ ασυλίας

Τον θέλουμε στο παιχνίδι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό - Ο παίκτης που κέρδισε το τοτέμ ασυλίας

Το Survivor 5 είναι αρκετούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και σιγά σιγά οι παίκτες που έχουν απομείνει δουλεύουν στο μυαλό τους, πως ο μεγάλος τελικός είναι πάρα πολύ κοντά. Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας 30/5 είδαμε τους μπλε να παίρνουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τους κόκκινους να έρχονται σε δύσκολη θέση.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα αγωνίστηκε για το κολιέ της ασυλίας με αυτή τη φορά να είναι πιο σημαντικό, σχεδόν πιο πολύ από κάθε φορά. Με 5 παίκτες να το διεκδικούν ο Ταλάντσεβ ήταν εκείνος, που το κέρδισε και έτσι λοιπόν εξασφαλίζει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που κέρδισε τον τοτέμ ασυλίας στο Survivor 5

Δε χάνει ευκαιρία να τη ''λέει'' στους μπλε

Στο αποψινό 30/5 αγώνισμα ασυλίας, οι λίγοι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor 5 καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να φέρουν νίκη στην ομάδα τους και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Η τεράστια αυτή προσπάθεια λοιπόν φέρνει και εντάσεις σε πολλά σημεία, με την Βρισηίδα να νευριάζει επειδή οι μπλε πανηγύριζαν με έντονο τρόπο την νίκη τους. Μια και δεν έχει περάσει λίγα τον τελευταίο καιρό, την είπε κανονικά την ομάδα του πρώην της με τον Ταλάντσεβ να την ειρωνεύεται στην ψύχρα.