Survivor 5: «Όταν ήρθε η ατομική ασυλία...» - Η Ναυσικά εξηγεί την στρατηγική της στο παιχνίδι

Γιατί δεν αγωνιζόταν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Όταν ήρθε η ατομική ασυλία...» - Η Ναυσικά εξηγεί την στρατηγική της στο παιχνίδι

Πέντε μήνες παρέμεινε στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και όταν επέστρεψε στην Αθήνα παραδέχτηκε ότι τα βρήκε αρκετά σκούρα. Το πρωί της Τετάρτης 1/6 το μοντέλο βρέθηκε στον καναπέ του «Love It» και έκανε μια ανασκόπηση για την συμπεριφορά της όσο βρισκόταν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Γιατί πήρε την ατομική ασυλία η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor

«Στην αρχή σκεφτόμουν να μην παίξω στην ατομική ασυλία, για το διάστημα που δεν έπαιζα και τα άλλα παιχνίδια. Πριν από αυτό όμως εγώ είχα γίνει πολύ καλύτερη παίκτρια και κέρδιζα, όμως μετά είχα το στομάχι μου και με εντολή γιατρού δεν έπαιζα.

Όταν ήρθε η ατομική ασυλία επειδή εγώ νόμιζα ότι όλα θα γίνουν καλά και ότι θα γίνω μια χαρά, θα επιστρέψω και θα συνεχίζω στο παιχνίδι, πήγα για την ατομική ασυλία. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, γιατί νόμιζα ότι θα γίνω καλά, δεν είχα προβλέψει ότι δεν θα γίνω καλά», παραδέχτηκε το μοντέλο.

Οργή του Twitter κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για την ατομική ασυλία

Η Ναυσικά στο(18/4) συμβούλιο του Survivor 5 αποφάσισε να ψηφίσει τη Τζο μετά τη νίκη της στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, παραβλέποντας το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι μία από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες των κόκκινων.

Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν σε σύγκρουση στο συμβούλιο και οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους).

Το Twitter δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι η Ναυσικά αδίκησε σε τέτοιο βαθμό τη Τζο, ειδικά από τη στιγμή που η ίδια έχει πέσει πάρα πολύ αγωνιστικά.