Survivor Highlights (1/6): Συγκίνηση στις επικοινωνίες και ο «ξεφτιλισμός» της Βρισηίδας από την ομάδα της

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor Highlights (1/6): Συγκίνηση στις επικοινωνίες και ο «ξεφτιλισμός» της Βρισηίδας από την ομάδα της

Ένα ακόμα επεισόδιο Survivor 5 ξεκίνησε την 1/6 με ανατροπές και εντάσεις μετά μετά την προ ολίγων ημερών ανακοίνωση του Λιανού αλλά και την ανατροπή στο χτεσινό έπαθλο. Βέβαια, δεν έλειψαν τα κλάματα λόγω του χτεσινού επάθλου επικοινωνίας. Αύριο έρχεται και η τεράστια αποχώρηση, που σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Τι είδαμε χθες (1/6) στο Survivor 5

Τα καρφιά των μπλε για την Μαίη

Το χτεσινό 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με συζητήσεις από την μπλε ομάδα με πλήρη ιδιωτικότητα θέλοντας να σχολιάσουν τη υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Μαίης. Η αθλήτρια δεν έχει χωνέψει το γεγονός ότι βγήκε στον τάκο, υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας για εκείνη;

Οι μπλε λοιπόν είχαν κάτσει σε ένα δέντρο και δεν σταμάτησαν να συζητούν πως δικαίως βρέθηκε στη θέση αυτή η μαχήτρια των κόκκινων, και πως έχει κάνει τα πολλά, τα οποία δεν ανέχονται έχουν ενοχληθεί έντονα.

Η ανατροπή με το έπαθλο επικοινωνίας

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 1/6 για το survivor 5 με τους παίκτες να ετοιμάζονται για άλλο ένα έπαθλο επικοινωνίας. Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει αποδείξει πως η επαφή με τον έξω κόσμο είναι εξίσου σημαντική με το φαγητό, αφού η ψυχολογία των παικτών ανεβαίνει στα ύψη.

Έτσι λοιπόν, πηγαίνοντας να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης ήρθαν αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Λιανού, ο οποίος έκανε γνωστό, πως όποιος κερδίσει θα κάνει βιντεοκλήση με την οικογένειά του. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς και σοκάρε τους πάντες ήταν πως θα παίξουν για την τελευταία επικοινωνία της χρονιάς.

Η συγκίνηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Στο χτεσινό 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για τον αγώνα, με σκοπό να κερδίσουν να κάνουν μια βιντεοκλήση με συγγενικά τους πρόσωπα. Η ανακοίνωση όμως του Λιανού, πριν το run ήταν κάτι, που δεν περίμενε κανείς τους.

Μαζεύοντας τα κομμάτια τους μπλε και κόκκινοι δήλωσαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα με την Ασημίνα όμως να σπάει μπροστά σε όλους, καθώς ενημερώθηκε πως σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα της θα μιλήσει με τη γιαγιά της της μετά από 160 μέρες.

Τα κλάματα της Βρισηίδας και η αντίδραση των συμπαικτών της

Στο χθεσινό 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν τον πολύ σημαντικό αγώνα ασυλίας.

Τα αίματα έχουνε ανάψει εμφανώς μιας και παλεύουν όλοι για την τελευταία επαφή τους με τον έξω κόσμο. Η Βρισηίδα όμως ήταν αυτή με τα πιο σπασμένα νεύρα, με αποτέλεσμα για πολλοστή φορά να κλαίει και η ομάδα της να μην αντέχει άλλο, αφού συμπεριφέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σαν 5 χρονών.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Ο χθεσινός αγώνας 1/6 στο Survivor 5 ήταν πάρα πολύ σημαντικός μιας και είδαμε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να φέρουν νίκη με σκοπό να κερδίσουν το πολύτιμο έπαθλο επικοινωνίας.

Εμείς νωρίτερα σας το είχαμε πει, πως με τελικό σκορ 8/6 η ομάδα των μπλε για τρίτη συνεχόμενη μέρα κέρδισε τον αγώνα και έτσι θα απολαύσει ένα απολαυστικό γεύμα και βιντεοκλήση με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα.

Η επικοινωνία της Ασημίνας με τη γιαγιά της από την Ελλάδα

Στο 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι τελευταίοι 10 παίκτες τα έδωσαν πραγματικά όλα και χάρισαν έναν μοναδικό αγώνα στο κοινό, με απώτερο σκοπό να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας. Με τελικό σκορ 8/6 οι μπλε πήραν ξανά τη νίκη και πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μεταξύ των πολύ συγκινητικών επικοινωνιών, ξεχώρισε αυτή της Ασημίνας με τη γιαγιά της, από την οποία έχει πάρει και το όνομά της. Να θυμίσουμε εδώ πως η αδυναμία της αυτή φάνηκε από την στιγμή, που της ανακοινώθηκε πως αν κερδίσει η ομάδα της θα την δει μετά από 160 ημέρες.

Η επικοινωνία του Άρη Σοϊλέδη με την μητέρα του

Το βράδυ της Τετάρτης 1/6 προβλήθηκε ένα πολύ σημαντικό επεισόδιο για το Survivor 5 μιας και η ομάδα των μπλε κερδίζοντας 8/6 κατάφερε να μιλήσει για τελευταία φορά στο παιχνίδι με την οικογένεια τους. Οι παίκτες απόλαυσαν για λίγα λεπτά βιντεοκλήση με συγγενικά τους πρόσωπα και όλες ήταν πολύ συγκινητικές.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν η κυρία Ευδοξία, η μητέρα του Άρη Σοϊλέδη, η οποία με πολύ χαρά έδωσε θετική ενέργεια στον γιο της. Εκείνος την άκουγε με δάκρυα στα μάτια και της μιλούσε με λόγια αγάπης. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι πως στα χαιρετίσματα που έστειλε η γυναίκα δεν συμπεριέλαβε την Μαρία Αντωνά. Σε κάθε περίπτωση, η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως θα την ξέχασε πάνω στη χαρά της με τον χρόνο να την πιέζει.