Survivor 5: «Θα ήθελα να...» - Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Ανδρεάδου μετά την αποχώρησή της

Το υπέροχο μήνυμα στον κόσμο που την στήριξε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα ήθελα να...» - Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Ανδρεάδου μετά την αποχώρησή της

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 5 και έτσι, λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), αποφάσισε να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Στέλλα παρέμεινε μόνο λίγο καιρό στο παιχνίδι, ωστόσο μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με τη στάση της.

Στην ανάρτηση που έκανε θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την υποστήριξε κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έκανε λόγο για τα καλύτερα που έρχονται.

Η ανάρτηση της Στέλλας Ανδρεάδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας! Ένα μαγικό ταξίδι έλαβε τέλος για μένα και τα καλύτερα τώρα αρχίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Στέλλα Ανδρεάδου.

Στέλλα Ανδρεάδου Survivor 5 ανάρτηση

Η Στέλλα αποκαλύπτει ποιον θέλουν να ξεφορτωθούν οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο

Στις 2/6 η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ σήμερα το πρωί μίλησε για πρώτη φορά στο «Love it». Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων μίλησε για την σχέση της Βρισηίδας με τον Μαρτίκα, αλλά και για το ποιος πιστεύει θα αποχωρήσει μόλις το παιχνίδι γίνει ατομικό.

«Είναι αστείο ότι ο Άρης έχει έρθει κοντά με την Βρισηίδα και την Ασημίνα, διότι αν το παιχνίδι γίνει ατομικό την πρώτη που θα πετάξουν έξω θα είναι την Βρισηίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης δεν έχει πραγματικούς φίλους μέσα στο παιχνίδι και το μόνο που τον νοιάζει είναι η κορυφή, δίνοντας ένα παράδειγμα ανάμεσα σε αυτόν και τον Τάλα.