Survivor 5: Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αναμενόμενο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι μπλε για άλλη μία φορά κατάφεραν να νικήσουν τους κόκκινους και έφτασαν στο συμβούλιο του Survivor 5 χαλαροί για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Παρόλο που η ηρεμία δεν επικράτησε και υπήρξε μία σχετικά έντονη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη, η ψηφοφορία συνεχίστηκε κανονικά και ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση ανακοινώθηκε.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, που ψηφίστηκε από όλα τα μέλη της ομάδας του, για 10η φορά. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν αναμενόμενο, καθώς είναι ο πιο αδύναμος παίκτης και στατιστικά. Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά και επέλεξε να αφήσει τον κόσμο να αποφασίσει μόνος του για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5

Παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί η Ασημίνα και η Σταυρούλα - «Έχει καβαλήσει»

Μετά από το αγώνισμα ασυλίας όπου, όπως αναφέρθηκε, η νικήτρια ομάδα ήταν η Μπλε, σειρά είχε και ο επεισοδιακός αγώνας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Όπως είναι γνωστό οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Survivor 5 μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών αλλάζουν μέρα με την ημέρα.

Έτσι λοιπόν, η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή αφού μετά από την μεταγραφή της από την Μπλε ομάδα η πρώτη υποστήριξε πως οι μάσκες ήταν καιρός για να πέσουν.

Έτσι, ο κύριος λόγος που τσακώθηκαν μεταξύ τους ήταν το γεγονός πως η Σταυρούλα υποστήριξε πως εκείνη ήταν η αφορμή που η Ασημίνα πήγε όσα ταξίδια είχε την δυνατότητα να κάνουν λόγω των επάθλων.