Survivor 5 highlights 6/6: Άγριοι τσακωμοί, πισώπλατες μαχαιριές και η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 6/6: Άγριοι τσακωμοί, πισώπλατες μαχαιριές και η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Άλλο ένα επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 6/6 στο Survivor και ήταν πραγματικά καθηλωτικό καθώς παρακολουθήσαμε εντάσεις και τσακωμούς ανάμεσα σε άτομα που δεν περιμέναμε ποτέ πως θα γίνονταν. Ανάμεσα λοιπόν στα σκηνικά που έγιναν αίσθηση προκάλεσε ο άσχημος καυγάς της Ασημίνας με την Σταυρούλα αλλά και η "προδοσία" στην οποία αναφέρθηκε ο Στάθης Σχίζας μετά το συμβάν με τον Σοϊλέδη...

Όσα παρακολουθήσαμε στο Survivor

«Η Μαίη είναι όλο κουτοπονηριές»

Το (6/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με τους μπλε να υπερηφανεύονται για το έπαθλο που απόλαυσαν στο επεισόδιο της Κυριακής 5/6, με αποτέλεσμα ορισμένοι παίκτες να δυσαρεστηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Σταυρούλα, η οποία δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

Έτσι, συνομιλώντας με τους συμπαίκτες της, ύστερα από την νέα κατάταξη των ομάδων, μίλησε για την υπεροπτική συμπεριφορά των αντιπάλων και με την σειρά της η Ασημίνα, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα και στην προσωπική της συνέντευξη "τα έβαλε" με την Μαίη, η οποία επίσης εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, και υποστήριξε πως ζηλεύει, γι' αυτό και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.

"Κάγκελο" οι παίκτες με την νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι γεγονός και ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα ανακοίνωση που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Ο παρουσιαστής, ειδικότερα, εξήγησε πως από αυτόν τον στίβο μάχης και έπειτα, οι παίκτες των χαμένων ομάδων κάθε φορά, θα πάψουν να αγωνίζονται για την ατομική τους ασυλία. Αυτό δημιούργησε προβληματισμό, ωστόσο κάποιοι θεωρούν πως δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και πως τίποτα δεν αλλάζει για τον τρόπο που θα συμπεριφέρονται και θα μάχονται από εδώ και πέρα.

Τα "έχωσε" ο Νίκος Γιάννης στον Άρη Σοϊλέδη

Λίγο πριν ριχτούν στην "μάχη" οι δυο ομάδες για το αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει η ατομική ασυλία, κάτι που ξάφνιασε για τα καλά τους πάντες.

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα…

Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς». Από την άλλη ωστόσο ο Νίκος Γιάννης δεν δίστασε να πετάξει την μπηχτή του μιας και ανέφερε: «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ».

Πινγκ πονγκ οι κατηγορίες ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μαίη για το σπρώξιμο στον αγώνα

η Βρισηίδα και η Μαίη βρέθηκαν σε μία έντονη στιγμή, με την πρώτη να διαμαρτύρεται πως η δεύτερη την έσπρωχνε όσο ήταν αντιμέτωπες στο ίδιο race. Όλοι γνωρίζουμε για τον έντονο χαρακτήρα του μοντέλου, και ήταν αναμενόμενο πως δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, μετά το περιστατικό η Μαίη άρχισε να υποστηρίζει πως η Βρισηίδα ήταν εκείνη που την έσπρωξε και άρχισε να εξηγεί στους συμπαίκτες της τι συνέβη και πόσο δυνατά την "έκανε πέρα". Ο κόσμος, όπως συνηθίζουν να λένε, θα κρίνει από μόνος του, διότι όλα έχουν καταγραφεί, ενώ ήδη υπάρχουν σχόλια για την συμπεριφορά της Σταυρούλας.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Ο αγώνας ασυλίας του Survivor 5 ολοκληρώθηκε παρά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια, και επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, οι μπλε κέρδισαν την μάχη και πανηγύρισαν έξαλλα στην πίστα. Τον τελικό πόντο έφερε ο Νίκος Γιάννης ενάντια στη Σταυρούλα με σκορ 7-8.

Οι μπλε για άλλη μία φορά θα παρακολουθήσουν το συμβούλιο σαν απλοί θεατές, εάν φυσικά το επιτρέψουν τα σχόλια που έχουν ήδη ειπωθεί μεταξύ των αντίπαλων ομάδων. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποια θα είναι η εξέλιξη της βραδιάς.

Παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί η Ασημίνα και η Σταυρούλα

Μετά από το αγώνισμα ασυλίας όπου η νικήτρια ομάδα ήταν η Μπλε, σειρά είχε και ο επεισοδιακός αγώνας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Όπως είναι γνωστό οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Survvior 5 μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών αλλάζουν μέρα με την ημέρα.

Έτσι λοιπόν, η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή αφού μετά από την μεταγραφή της από την Μπλε ομάδα η πρώτη υποστήριξε πως οι μάσκες ήταν καιρός για να πέσουν.

Έτσι, ο κύριος λόγος που τσακώθηκαν μεταξύ τους ήταν το γεγονός πως η Σταυρούλα υποστήριξε πως εκείνη ήταν η αφορμή που η Ασημίνα πήγε όσα ταξίδια είχε την δυνατότητα να κάνουν λόγω των επάθλων.

Ο Στάθης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που άφησε τον Σοϊλέδη εκτός της ομάδας του

Μετά την λήξη το αγώνα ασυλίας για το Survivor 5 και την νίκη των μπλε, έφτασε η ώρα του συμβουλίου, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να συζητήσουν για την νέα κατάταξη των ομάδων και την απόφαση του Στάθη Σχίζα να μην επιλέξει τον Άρη Σοϊλέδη. Έτσι, αφού όλοι αποθέωσαν τον δεύτερο για τις ικανότητές του, ο πρώτος έδωσε ορισμένες εξηγήσεις.

Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, λοιπόν, αποκάλυψε πως αισθάνθηκε προδομένος από τον ποδοσφαιριστή και θέλησε να κρατήσει στην ομάδα του τα οικεία του πρόσωπα και ας είναι οι πιο κουρασμένοι και πεινασμένοι παίκτες. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, ανέφερε πως είχε καταλάβει ότι ο Στάθης είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από εκείνον, αλλά δεν είχε καταλάβει γιατί, μέχρι τώρα.

Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι μπλε για άλλη μία φορά κατάφεραν να νικήσουν τους κόκκινους και έφτασαν στο συμβούλιο του Survivor 5 χαλαροί για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Παρόλο που η ηρεμία δεν επικράτησε και υπήρξε μία σχετικά έντονη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη, η ψηφοφορία συνεχίστηκε κανονικά και ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση ανακοινώθηκε.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, που ψηφίστηκε από όλα τα μέλη της ομάδας του, για 10η φορά. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν αναμενόμενο, καθώς είναι ο πιο αδύναμος παίκτης και στατιστικά. Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά και επέλεξε να αφήσει τον κόσμο να αποφασίσει μόνος του για την παραμονή του στο παιχνίδι.