Survivor 5 spoiler 7/6: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 7/6: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε απόψε Τρίτη 7/6 με αγώνισμα για ασυλία και συγκεκριμένα την δεύτερη της νέας εβδομάδας που ξεκίνησε. Την πρώτη κέρδισαν οι Μπλε και έτσι οι Κόκκινοι ψήφισαν και έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται περίπου ένα μήνα πριν τον μεγάλο τελικό και οι ασυλίες είναι πολύ σημαντικές για τους παίκτες, αφού βρίσκονται και μια ανάσα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό. Μπορεί οι στοιχηματικές ήδη να έχουν βγάλει νικητή, ωστόσο, μέχρι το φινάλε πολλά μπορούν να αλλάξουν αγωνιστικά.

Και σήμερα λοιπόν, το αγώνισμα θα είναι αρκετά κουραστικό, ειδικά για τους παίκτες που έχουν περισσότερες ημέρες να φάνε, αφού έχουν λιγότερες δυνάμεις. Ωστόσο, πολλά μπορούν να ανατραπούν.

Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα. Οι πρώτοι θέλουν να συνεχίσουν τις σερί νίκες, ενώ οι δεύτεροι θέλουν επιτέλους να κερδίσουν.

Αυτή η ομάδα κερδίσει την δεύτερη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και οι παίκτες να ασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor 5 είναι η Κόκκινη. Και όμως! Επιτέλους θα φέρουν νίκη και συγκεκριμένα την καλύτερη.

Survivor 5 spoiler 7/6

Να σημειωθεί πως απόψε επίσης, θα σημειωθεί μια μεγάλη ένταση, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Βρισηίδα και όλη την ομάδα των Κόκκινων. Στο στόχαστρο ωστόσο θα μπει ο Σπύρος Μαρτίκας. Μπορεί οι δυο παίκτες κάποτε να ζούσαν ένα τρυφερό ειδύλλιο, όμως πλέον είναι εχθροί και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τσακωθεί.

Θα δούμε λοιπόν, το μοντέλο να σπαράζει στο κλάμα στην παραλία λέγοντας στους Κόκκινους να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν γιατί δεν είναι καθόλου ωραίο και σωστό αυτό που κάνουν. Παίρνοντας έτσι τα πράγματα της απομακρύνεται από την καλύβα φεύγοντας...

Το επεισόδιο ωστόσο θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού με την Ασημίνα να υποστηρίζει την Βρισηίδα, λέγοντας πως ο Σπύρος την προσέγγισε και δημιούργησε αυτή την σχέση μόνο και μόνο για να δειχτεί και να παραμείνει στο παιχνίδι.