Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (8/6) έπαθλο ασυλίας

Με σκορ 8-5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (8/6) έπαθλο ασυλίας

Άλλος ένας αγώνας έφτασε στο τέλος του για το Survivor 5, καθώς μετά από μία σκληρή "μάχη" μία ομάδα κατάφερε να σώσει τους υπόλοιπους παίκτες της από μία πιθανή αποχώρηση. Επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, τα spoilers του youweekly.gr, οι μπλε νίκησαν για άλλη μία φορά το έπαθλο της ασυλίας και μπορούν να ηρεμήσουν και να απολαύσουν το σημερινό συμβούλιο χωρίς φασαρίες.

Ο αγώνας κρίθηκε ανάμεσα στον Τάλα και τον Άρη, τους δύο παλιούς φίλους. Το σκορ ήταν 8-5 και αυτό που απομένει είναι να δούμε ποιον θα ψηφίσουν οι κόκκινοι ενάντια στον Μαρτίκα και την Βρισηίδα, η οποία επέστρεψε στο τέλος και εξήγησε σε τι κατάσταση είναι η υγεία της.

Η ομάδα που κέρδισε το σημερινό (8/6) έπαθλο στο Survivor 5

Δεν θυμόταν ούτε το όνομά του - "Τα έχασε" ο Τάλα με τον Μαρτίκα

Μετά το "κράξιμο" που έριξε η Ασημίνα στον Μαρτίκα στην αρχή του σημερινού 8/6 επεισοδίου του Survivor 5, ο ίδιος θέλησε να κάνει μία μικρή πλάκα στους συμπαίκτες, αλλά και στους αντιπάλους του, για να αλλάξει λίγο η αρνητική διάθεση στο νησί. Είχε, μάλιστα, την τέλεια αφορμή, καθώς χθες (7/6) τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι, άρχισε να προσποιείται πως δεν θυμάται που βρίσκεται ούτε ποιος είναι και για ποιον λόγο είναι εκεί και αμέσως όλοι έτρεξαν γύρω του για να δουν τι συμβαίνει. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε τον συσχετισμό με τον τραυματισμό που είχε προηγηθεί και τρόμαξε για τα καλά για την κατάσταση του φίλου του.