«Παρουσιαστής θα ήθελα να είμαι εγώ» - Το επικό σχόλιο του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor All Star

Όλες οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 «Παρουσιαστής θα ήθελα να είμαι εγώ» - Το επικό σχόλιο του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor All Star

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Survivor All Star, στοχεύοντας στο να καθηλώσει το κοινό, τόσο με τους συμμετέχοντες, όσο και με τον παρουσιαστή. Και ενώ μπορεί να ακούγονται πολλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί προς το παρόν, ενώ οι πρώην παίκτες «σφάζονται» να λάβουν μία θέση σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αυτοπρότεινε τον εαυτό του για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αυτοπροτείνεται για την παρουσίαση του Survivor All Star

«Θαυμάζω πάρα πολύ τον Γιώργο Αγγελόπουλο και νομίζω πως είναι ένα πρότυπο για όλους τους άντρες. Επειδή είναι και κοντά μου ηλικιακά, θα ήθελα να του μοιάζω και από άποψη εμφάνισης και από άποψη δύναμης», ανέφερε ο Κονδυλάτος για τον πρώτο νικητή του Survivor.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα ήθελε να τον δει ως παίκτη ή ως παρουσιαστή, η απάντηση του Κονδυλάτου μας εξέπληξε. «Παρουσιαστής θα ήθελα να ήμουν εγώ. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να το κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι έπαιξα λίγο με το μυαλό των παιδιών και έκανα κάποιες συζητήσεις πιο πιπεράτες και αυτό θα το κάνω με ακόμα μεγαλύτερη ευχέρεια όντας παρουσιαστής», κατέληξε.

Τα ονόματα "φωτιά" και τα υπέρογκα ποσά των παικτών του Survivor All Star

Γεγονός είναι πλέον πως το Survivor All Star έρχεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αλλά και τους πιο δυνατούς αγωνιστικά.

Ωστόσο, για το All Star δεν τους προτείνουν από την παραγωγή τα χρήματα που θα τους δίνουν... αντιθέτως, τους ρωτάνε πόσα θα ήθελαν για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι και έχουν δει τη δημοτικότητα τους να φτάνουν στα ύψη... άρα δεν χρειάζονται πλέον το ριάλιτι για να αναδειχθούν... Με λίγα λόγια μόνο το χρηματικό κομμάτι μπορεί να τους πείσει να πάνε και ο Ατζούν από τη νέα σεζόν θα είναι ανοιχτοχέρης.

Για αυτό κιόλας σκέφτονται τα επεισόδια να παίζουν 7/7, για να δικαιολογήσει τα χρήματα που θα δοθούν τα οποία δεν θα κυμαίνονται από 2 μέχρι 6 - 7 χιλιάρικα (δείτε πόσα παίρνουν οι παίκτες του 5ου κύκλου). θα είναι σίγουρα πάνω από 10...

Μερικά από τα ονόματα που έχουν δεχτεί τηλεφώνημα, είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με σκοπό επίσης να τους πείσουν να μην κλείσουν κάπου αλλού επαγγελματικά από Σεπτέμβρη.

Επίσης, σκέφτονται να συμπεριλάβουν τον Ηλία Χανταμπάκη, αλλά και ποιον άλλο; Τον αγαπημένο Γιώργο Αγγελόπουλο.