Survivor 5: Του την ''είπε'' φεύγοντας - Το όλο νόημα σχόλιο της Βρισηίδας στον Μαρτίκα αποχωρώντας από το παιχνίδι

Δεν άντεξε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Του την ''είπε'' φεύγοντας - Το όλο νόημα σχόλιο της Βρισηίδας στον Μαρτίκα αποχωρώντας από το παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor 5 είδαμε άλλη μια αποχώρηση παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτή τη φορά λιγότερους ψήφους συγκέντρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η ίδια όπως παραδέχτηκε δεν περίμενε με τίποτα την απόφαση αυτή, μην μπορώντας όμως να πράξει διαφορετικά είπε τα τελευταία λόγια της και σηκώθηκε να αποχαιρετήσει τους παίκτες της μπλε και κόκκινης ομάδας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε να αγκαλιάζει ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο είχε σχέση μέσα στο παιχνίδι, η οποία διαλύθηκε με άσχημο τρόπο. Έτσι λοιπόν, η κουβέντα πριν φύγει έκρυβε πολλά και σίγουρα ένα παράπονο στο πρόσωπό του.

Ο αποχαιρετισμός της Βρισηίδας Ανδριώτου από τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5

«Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της.

Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει. Θέλω να δω την Ασημίνα να σηκώνει την κούπα, έχει αντέξει τόσα πολλά. Και ο Σπύρος μπορεί να είναι μαζί της. Είναι ο terminator, μας έχει φάει όλους». «Είναι που θα με περίμενες έξω ρε», είπε η Βρισηίδα στον Μαρτίκα λίγο πριν φύγει.

Η τρυφερή ανάρτηση της Παπαδοπούλου για την αποχώρηση της Βρισηίδας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (9/6) από τo Survivor 5 και έτσι η καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor 5 έγιναν πολύ γρήγορα φίλες μέσα στο παιχνίδι και μέχρι και την αποχώρηση της Ευρυδίκης ήταν αχώριστες. Μάλιστα τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η σχεδιάστρια κοσμημάτων φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, η Βρισηίδα «κατέρρευσε» (δείτε εδώ το περιστατικό).

Κάπως έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη Βρισηίδα και έγραψε: «Σε περιμένω αγάπη μου». Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο φίλες έχουν πολλά να πουν, μόλις γυρίσει στην Ελλάδα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση για Βρισηίδα