Τα πήρε ο Εμμανουήλ που τον "σύγκριναν" με την Βρισηίδα - «Ο βασιλιάς των social είμαι εγώ!»

Ο μοναδικός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "ξαναχτυπά"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τα πήρε ο Εμμανουήλ που τον

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6, καλεσμένος στην εκπομπή Love it προκειμένου να σχολιάσουν παρέα τις νέες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, ήταν ο πολύ αγαπητός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο πρώην παίκτης σχολίασε μαζί με την παρέα του πάνελ την αποχώρηση της Βρισηίδας μαζί και την απήχηση που είχε στον έξω κόσμο. Τότε ήταν που μία φράση τον έκανε "πυρ και μανία, μιλώντας μάλιστα ακόμη και για ιεροσυλία.

Η επική ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ο γνωστός κομμωτής των διάσημων είναι γνωστό και το αντιληφθήκαμε και μέσα από το παιχνίδι, πως έχει αρκετά αποθέματα χιούμορ, κάτι που τον χαρακτηρίζει και στην ζωή του γενικότερα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης λοιπόν, όταν συνεργάτης της εκπομπής ανέφερε πως η Βρισηίδα είναι «βασίλισσα των social» πήρε τον λόγο και είπε την επική φράση...«O βασιλιάς των social είμαι εγώ, αυτό είναι ιεροσυλία» και έκανε τους πάντες να γελάσουν...

Το όλο νόημα σχόλιο της Βρισηίδας στον Μαρτίκα αποχωρώντας από το παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 9/6 στο Survivor 5 είδαμε άλλη μια αποχώρηση παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτή τη φορά λιγότερους ψήφους συγκέντρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η ίδια όπως παραδέχτηκε δεν περίμενε με τίποτα την απόφαση αυτή, μην μπορώντας όμως να πράξει διαφορετικά είπε τα τελευταία λόγια της και σηκώθηκε να αποχαιρετήσει τους παίκτες της μπλε και κόκκινης ομάδας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε να αγκαλιάζει ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο είχε σχέση μέσα στο παιχνίδι, η οποία διαλύθηκε με άσχημο τρόπο. Έτσι λοιπόν, η κουβέντα πριν φύγει έκρυβε πολλά και σίγουρα ένα παράπονο στο πρόσωπό του.

«Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της.

Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει. Θέλω να δω την Ασημίνα να σηκώνει την κούπα, έχει αντέξει τόσα πολλά. Και ο Σπύρος μπορεί να είναι μαζί της. Είναι ο terminator, μας έχει φάει όλους». «Είναι που θα με περίμενες έξω ρε», είπε η Βρισηίδα στον Μαρτίκα λίγο πριν φύγει.