Survivor 5: "Έμειναν κάγκελο" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού

Ανατρεπτικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Λίγο πριν τον σημερινό στίβο μάχης και μετά το "κράξιμο" του Μαρτίκα, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor 5 βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ανακοίνωση που ανατρέπει όλα τα δεδομένα στο παιχνίδι από αυτή τη στιγμή. Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε τον τρόπο που θα αγωνίζονται που παίκτες από τον επόμενο αγώνα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στο Survivor 5

Το ριάλιτι αποκτά έναν ατομικό χαρακτήρα, διότι αφού κάποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να κερδίσει και απολαύσει το έπαθλο φαγητού και όχι μόνο, όλοι τους θα μάχονται για τον εαυτό τους, ξεχνώντας όλα όσα γνώριζαν.

Το "βουνό" λύγισε - Έβαλε τα κλάματα η Ασημίνα πριν τον αγώνα

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό (12/6) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς η Ασημίνα, το βουνό του ριάλιτι επιβίωσης, δεν άντεξε και μιλώντας για την αποχώρηση της Βρισηίδας "λύγισε". Ήδη από το συμβούλιο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ωστόσο μπροστά στην κάμερα του σόου χρησιμοποίησε τα πιο όμορφα λόγια για την φίλη της.

Ανέφερε, μάλιστα, πως ήταν το στήριγμά της στην ομάδα των μπλε και το γεγονός πως το μοντέλο θέλει να την δει νικήτρια είναι κάτι που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της. Πλέον είναι το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα της και το βάρος που έχει πέσει πάνω της είναι πολύ, αλλά οι υπόλοιποι συμπαίκτες της πιστεύουν στις δυνατότητές της. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες φήμες περί επιστροφής.