Survivor 5: Η νέα σύνθεση των ομάδων

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η νέα σύνθεση των ομάδων

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολλές ανατροπές για το Survivor 5, καθώς οι παίκτες αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης με στόχο να γίνουν οι νέοι αρχηγοί των ομάδων. Ένας ένας μπήκαν στον στίβο μάχης, όμως, δύο άντρες κατάφεραν να κάνουν τον καλύτερο χρόνο. Έπειτα, ακολούθησε και μία ανακοίνωση-σοκ από τον Γιώργο Λιανό.

Η νέα σύνθεση των ομάδων στο Survivor 5

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, με πρώτο τον ποδοσφαιριστή. Ο Σπύρος Μαρτίκας έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ του Τάλα, αλλά στάθηκε άτυχος και έμεινε πίσω στην προσπάθειά του. Έτσι, ο Άρης διάλεξε δίπλα του την Ασημίνα και τον Νίκο Γιάννη, ενώ ο Τάλα την Μαίη, τον Στάθη και τον Σπύρο. Η Σταυρούλα έχει γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ, διότι για άλλη μία φορά άλλαξε ομάδα και βρέθηκε ξανά στους μπλε.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε 12/6 το βράδυ και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει το χρώμα της ομάδας που νικά, όπως και το όνομα του πιθανού νικητή.

Πάμε τώρα στα αποψινά...

Το βράδυ οι 2 ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η ομάδα που θα το κερδίσει 100% είναι η νέα Μπλε!