Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (12/6) έπαθλο

Με σκορ 4-8

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (12/6) έπαθλο

Επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, για άλλη μία φορά, σημερινή νίκη του Survivor 5 είναι γεγονός και ανήκει στην ομάδα των μπλε. Μετά από μία σκληρή μάχη και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στις ομάδες πέρα από την Σταυρούλα, το αποτέλεσμα φανέρωσε πως οι αντίπαλοι των κόκκινων ήταν πιο προετοιμασμένοι και δεν επηρεάστηκαν από οποιαδήποτε ένταση.

Για τον τελικό πόντο αγωνίστηκαν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης και έφτασαν στον δεύτερο κύκλο αγώνων με σκορ 8-4. Η Μαίη κράτησε ζωντανή την ομάδα της σήμερα (12/6), όσο ήταν δυνατό, αλλά ο εγωισμός του Τάλα και του Στάθη δεν βοήθησε.

Η ομάδα που κέρδισε το σημερινό (12/6) έπαθλο του Survivor 5

"Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Άρη και Τάλα - Τι συνέβη;

Άλλος ένας αγώνας ξεκίνησε για το Survivor 5, την Κυριακή 12/6, και μετά την σοκαριστική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, οι μπλε βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους κόκκινους διεκδικώντας ένα έπαθλο φαγητού και διασκέδασης στην Πούντα Κάνα. Βέβαια, δεν θα ήταν ένα φυσιολογικό επεισόδιο του ριάλιτι εάν δεν υπήρχαν εντάσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκαν στην πίστα και μετά από ένα "λάθος" του δεύτερου, ο ποδοσφαιριστής κέρδισε την μάχη. Πριν, όμως, ο ίδιος είχε αναφέρει πως μπορεί να συνέβαινε αυτή η ατυχία στον Τάλα και έτσι αφού του έπεσε ο κρίκος, τον αποκάλεσε μαυρόγατα. Ο Άρης έδειξε πως δεν παρεξηγήθηκε, αλλά όταν ο "φίλος" του είπε πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα τον είχε περάσει, "άναψαν τα αίματα".