Survivor 5: «Τον παρακάλεσα να...» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη

Τι προσπάθησε να καταφέρει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Τον παρακάλεσα να...» -

Ο αγώνας της Κυριακής 12/6 για το Survivor 5 έφτασε στο τέλος του με την νίκη της μπλε ομάδας. Σαν να μην έφτανε, όμως, η στεναχώρια των κόκκινων για την ήττα τους, ο Σπύρος Μαρτίκας προχώρησε σε κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις.

Γυρνώντας στην καλύβα, ο φαρμακοποιός θέλησε να μιλήσει στην κάμερα του ριάλιτι και να αποκαλύψει πως ο ίδιος παρακάλεσε τον Άρη Σοϊλέδη να πάρει μαζί του στην ομάδα του εκείνον, την Ασημίνα και την Σταυρούλα, αλλά ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε και δεν ήθελε να ακούσει καν το ενδεχόμενο να τον έχει στην ομάδα του και να χάσει. Ο Σπύρος προσπάθησε για το καλό των κόκκινων, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για τα παρακαλετά του στον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

«Εσείς τη διώξατε» - "Καταπέλτης" ο φαρμακοποιός για την αποχώρηση της πρώην του

Το σημερινό (12/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με δραματικό ύφος και η συνέχεια δεν ήταν διαφορετική, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την αποχώρηση της Βρισηίδας, και μόνος του, αλλά και με τους συμπαίκτες του, και απέδωσε, μάλιστα, και ευθύνες για αυτή την κατάληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός δήλωσε πως το μοντέλο και πρώην σύντροφός του θα του λείψει πολύ από το παιχνίδι, αν και η ίδια μιλάει για επανασύνδεση μετά και από τη δική του επιστροφή, ενώ επισήμανε πως μόνο οι μπλε έχουν ευθύνη που έφυγε, γιατί δεν θα έπρεπε να είναι άλλος σε αυτή τη θέση, παρά η Ασημίνα.