Survivor 5 trailer 13/6: «Παρακαλώ να...» - Η ανακοίνωση του Λιανού προκαλεί τρόμο στους παίκτες

Αλλάζουν όλα από σήμερα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 13/6: «Παρακαλώ να...» - Η ανακοίνωση του Λιανού προκαλεί τρόμο στους παίκτες

Από σήμερα Δευτέρα 13/6 αλλάζουν όλα στο Survivor 5, καθώς οι ασυλίες πλέον γίνονται ατομικές. Το παιχνίδι έχει φτάσει στην τελική ευθεία, αφού έχει μείνει μονάχα ένας μήνας πριν τον μεγάλο τελικό και πλέον οι παίκτες σε ορισμένα παιχνίδια θα παίζουν για τον εαυτό τους και όχι για όλη την ομάδα.

Μπορεί στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο να είχαμε παιχνίδι επάθλου, όπου μια ομάδα διασκέδασε στο Κόκο Μπόνγκο, ωστόσο από απόψε το βράδυ όλα σοβαρεύουν ξανά...

Το επεισόδιο ξεκινάει με "καρφιά". Μπορεί το Survivor 5 να φτάνει στο τέλος τους, όμως οι κόντρες δεν έχουν ηρεμήσει. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός που θα "ανάψει" και πάλι τα αίματα, αφού θα κατηγορήσει τον Άρη Σοϊλέδη λέγοντας πως ενώ θεωρεί κολλητούς του τον Ταλάντσεβ και την Μαίη, ωστόσο, δεν τους αφήνει να κερδίσουν ούτε ένα έπαθλο.

«Σπύρο μου δεν έχω έρθει εδώ ούτε να χάνω, ούτε να το παίξω ήρωας», ακούγεται να του απαντάει ο ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους το παιχνίδι. Μέσα αυτή την στιγμή, εκτός του Σπύρου (που τον κρατάει το τηλεοπτικό κοινό), έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά που από την αρχή ήταν φαβορί για τον τελικό.

Ποιος παίκτης θα πάρει την ατομική ασυλία και ποιο θα βγει στον τάκο; Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, σίγουρα θα τους τρομοκρατήσει...

Το 13/6 trailer του Survivor 5