Survivor 5: Μεταμεσονύκτια...χάδια για Στάθη και Μαίη στην καλύβα - Όσο οι υπόλοιποι κοιμούνται αυτοί...

Ρε παιδιά βλέπουμε καλά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Μεταμεσονύκτια...χάδια για Στάθη και Μαίη στην καλύβα - Όσο οι υπόλοιποι κοιμούνται αυτοί...

Λίγο πριν ξεκινήσει το ατομικό αγώνισμα από το οποίο θα προκύψει η πρώτη ασυλία στο Survivor για αυτή την εβδομάδα, είδαμε πλάνα των παικτών λίγο πριν ξημερώσει στον Άγιο Δομίνικο, και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως όπως φαίνεται αρκετά κοντά φαίνεται ότι έχουν έρθει ο Στάθης Σχίζας και η Μαίη μετά τη σύσταση των νέων ομάδων.

Από ότι φαίνεται μία καλή φιλία ξεκινά για Μαίη και Στάθη

Οι δύο παίκτες ανήκουν στην ίδια ομάδα, την κόκκινη τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, η οποία για ακόμα μία φορά έχασε ένα σημαντικό έπαθλο, αυτό με το κλαμπ στην Punta Cana, το Coco Bongo και ως εκ τούτου στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως έμειναν στην παραλία και περίμεναν τους αντιπάλους τους να επιστρέψουν.

Όπως παρακολουθήσαμε λοιπόν στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας 13/6 η Μαίη κοιμάται δίπλα από τον Στάθη και κάποια στιγμή φαίνεται να τον χαιδεύει τρυφερά στο χέρι και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε. Είναι λογικό ωστόσο οι παίκτες να γίνονται πιο προστατευτικοί με τους άλλους όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, μιας και το μόνο που έχουν εκεί είναι ο ένας τον άλλο...

Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα της Βρισηίδας μετά από την αποχώρησή της

Το απόγευμα της Κυριακής (12/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 καθώς ήταν εκείνη η οποία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό έναντι των υπόλοιπων παικτών που ήταν εξίσου υποψήφιοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αναφέρθηκε για την όλη εμπειρία της στο ριάλιτι, αφού έμεινε σχεδόν έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωής που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα.

Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια.

Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; !Never give up!».