Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στα πάτρια εδάφη φανερά αδυνατισμένη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Χαμός με την άφιξή της στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στα πάτρια εδάφη φανερά αδυνατισμένη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σχεδόν μετά από 6 μήνες η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το φετινό Survivor 5, κάτι που οι συμπαίκτες της δεν περίμεναν με τίποτα καθώς η Ασημίνα με την οποία είχαν έρθει αρκετά κοντά "σπάραξε" στο κλάμα.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ το απόγευμα της Κυριακής (12/6) επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη καθώς εκεί βρέθηκε επίσης και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από τις αποκλειστικές φωτογραφίες η ίδια είναι φανερά μαυρισμένη και αδυνατισμένη. Μάλιστα, η ίδια συνοδευόταν από άτομα της παραγωγής, καθώς την περίμεναν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, με την ίδια να μην κάνει καμία δήλωση.

Η Βρισηίδα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5

Επέστρεψε η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor 5

Survivor 5 - Επιστροφή Βρισηίδας
Αποκλειστική φωτογραφία της Βρισηίδας Ανδριώτου
Επέστρεψε από το Survivor 5 η Ανδριώτου

«Θέλω να προσπαθήσουμε...» - Η Βρισηίδα "σπάει" τη σιωπή της για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωί του Σαββάτου 11/6, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ για την συμμετοχή της στο Survivor 5, καθώς δεν περίμενε πως θα ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε την Πέμπτη 8/6, αλλά και τις συζητήσεις που έχει πραγματοποίησει με τον Σπύρο Μαρτίκα για την σχέση τους λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως θα ήθελε όλο αυτό που έζησαν στο παιχνίδι να συνεχιστεί και έξω, και θέλει να ζήσει την διεκδίκηση και από τον ίδιο αλλά και εκείνη με την σειρά της να τον πολιορκήσει ξανά. Μάλιστα, θεωρεί πως η αδιαφορία που έδειξε για το ενδεχόμενο του να μην την έχει δίπλα του στη συνέχεια του ριάλιτι, οφείλεται στο ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του στους υπόλοιπους παίκτες.

«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήμουν έτοιμη ότι θα αποχωρήσω. Το έχω ξεπεράσει αν και την πρώτη μέρα ήταν λίγο σοκ. "Σήμερα θα φύγω εγώ και θα σε περιμένω έξω" μου λέει ο Σπύρος. "Άντε ωραία και δεν θα αργήσω" του λέω, αλλά μετά φεύγω εγώ και έχει μείνει αυτός μέσα. Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πως θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εκείνο το "δεν με νοιάζει" δεν το εννοούσε. Το έλεγε και για τα μάτια του κόσμου αλλά και για την ομάδα του. Όταν ένα ζευγάρι έχει τα προσωπικά του, δεν τα λέει και παρά έξω».

«Δεν το κάναμε όλο αυτό για το ριάλιτι. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε συγνώμη και τα ξαναβρήκαμε. Αλλά όχι τελείως ερωτικά. Τα ξαναβρήκαμε στο να μιλάμε και να διεκδικήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον. Δεν θα είναι και στην Αμερική ο Σπύρος.

Μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπος σου σε θέλει, θα κάνει τα πάντα. Και αν αυτό πάει σοβαρά, εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφο μου. Αν είναι ερωτευμένος, που μου τα έχει πει, θα τα πει αυτός όταν θα βγει», κατέληξε έπειτα.