Survivor 5: Είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της - «Δεν περίμενα πως θα φύγω εγώ αλλά ο...»

«Ο στόχος μου ήταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της - «Δεν περίμενα πως θα φύγω εγώ αλλά ο...»

Άλλη μια αποχώρηση για το survivor 5 είναι γεγονός και αυτή τη φορά ισχύει για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Love it την Παρασκευή 10/6. Η πρώην πλέον παίκτρια μεταξύ των όσων δήλωσε, αναφέρθηκε με πολύ ωραία λόγια στη σχέση, που είχε με τον Μαρτίκα.

Στη συνέχεια, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη στιγμή, που ανακοινώθηκε πως θα πρέπει να εγκαταλείψει την καλύβα και όλη ην καθημερινότητα, που είχε χτίσει εκεί. Τόνισε μάλιστα πως μέχρι και την τελευταία στιγμή θεωρούσε πως είχε γίνει λάθος από τη μεριά του Λιανού, αφού πίστευε μέσα της πως ο Τάλα θα έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης και όχι εκείνη.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για τη στιγμή της ανακοίνωσης αποχώρησής της από το Survivor 5

«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Περίμενα ότι θα φύγει ο Τάλα, έπαθα σοκ».

Το όλο νόημα σχόλιο της Βρισηίδας στον Μαρτίκα αποχωρώντας από το παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor 5 είδαμε άλλη μια αποχώρηση παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτή τη φορά λιγότερους ψήφους συγκέντρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η ίδια όπως παραδέχτηκε δεν περίμενε με τίποτα την απόφαση αυτή, μην μπορώντας όμως να πράξει διαφορετικά είπε τα τελευταία λόγια της και σηκώθηκε να αποχαιρετήσει τους παίκτες της μπλε και κόκκινης ομάδας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε να αγκαλιάζει ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο είχε σχέση μέσα στο παιχνίδι, η οποία διαλύθηκε με άσχημο τρόπο. Έτσι λοιπόν, η κουβέντα πριν φύγει έκρυβε πολλά και σίγουρα ένα παράπονο στο πρόσωπό του.

«Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της.

Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει. Θέλω να δω την Ασημίνα να σηκώνει την κούπα, έχει αντέξει τόσα πολλά. Και ο Σπύρος μπορεί να είναι μαζί της. Είναι ο terminator, μας έχει φάει όλους». «Είναι που θα με περίμενες έξω ρε», είπε η Βρισηίδα στον Μαρτίκα λίγο πριν φύγει.