Survivor 5 trailer 14/6: "Η Βρισηίδα θα έπρεπε..." - Άσχημο επεισόδιο με Σπύρο και Ασημίνα

Το παιχνίδι έγινε ατομικό αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 14/6:

Ατομικό έγινε πλέον το Survivor 5 ωστόσο τίποτα δεν έχει αλλάξει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Οι κόντρες που είχαν γεννηθεί παραμένουν οι ίδιες, ενώ τα "καρφιά" περί ψηφοφοριών και σχέσεων ανάμεσα στους παίκτες "πάνε και έρχονται"

Το βράδυ της Δευτέρας 13/6 πραγματοποιήθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Ο Άρης Σοϊλέδης το κέρδισε γλιτώνοντας την ψηφοφορία, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού οι περισσότεροι παίκτες ψηφίζουν πλέον αγωνιστικά.

Ωστόσο, κάποιοι δεν ψήφισαν μόνο αγωνιστικά! Ο Σπύρος έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις μέσα στο παιχνίδι και έχει φέρει στα όρια τους πολλούς συμπαίκτες και αντιπάλους του, ενώ έχει γυρίσει και πολλές μπιφτέκες.

Για παράδειγμα η Ασημίνα είναι μια από τις παίκτες που σίγουρα ψήφισε και πιο συναισθηματικά. Πολλές φορές οι δυο τους έχουν τσακωθεί τόσο στην παραλία όσο και στα συμβούλια του νησιού. Κάτι παρόμοιο θα γίνει και απόψε το βράδυ.

Μετά το αγώνισμα της δεύτερης ατομικής ασυλίας (δείτε ποιος παίκτης θα το κερδίσει) και όταν όλοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού, Σπύρος και Ασημίνα θα τσακωθούν για ακόμη μια φορά πολύ άσχημα, με τον πρώτο να αναφέρει πως την Βρισηίδα την ψήφισαν να αποχωρήσει, ενώ είχε ανέβει πολύ αγωνιστικά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα είχε φέρει πολλούς πόντους. Από πλευράς της η Ασημίνα δεν θα συμφωνήσει μαζί του όσον αφορά την ψηφοφορία τους, ότι το έκαναν σκόπιμα για να φύγει και θα σημειωθεί μεγάλη ένταση.

Δείτε επίσης εδώ και ποιος παίκτης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το 14/6 trailer του Survivor 5