Survivor 5: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τους 2 παίκτες που έχουν βγει στον τάκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 έδωσαν το παρών οι 8 εναπομείναντες παίκτες προκειμένου να βγάλουν στον τάκο ακόμα έναν για αποχώρηση, εκτός του Άρη Σοϊλέδη που νίκησε για δεύτερη φορά σερί την ατομική ασυλία.

Αφού τσακώθηκαν για ακόμα μια φορά Σπύρος και Ασημίνα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες μεταξύ τους, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Τελικά, η παίκτρια που βγήκε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, συγκεντρώνοντας με διαφορά τις περισσότερες ψήφους ήταν η Ασημίνα, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly. Μάλιστα, η Ασημίνα τόνισε πως είναι για γέλια, γιατί όλοι γνωρίζουν πως αγωνιστικά είναι πολύ καλή και πως την ψήφισαν καθαρά για στρατηγικούς λόγους.

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Σπύρος που είναι υποψήφιοι, αν τυχόν νικήσουν στον αυριανό αγώνα ασυλίας, θα μπορούν να προστατεύσουν έναν συμπαίκτη τους, προκειμένου να μην ψηφιστεί.

Η Ασημίνα η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Η φωτογραφία του Ματθαιακάκη που "καίει" την Ασημίνα

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου προχώρησε πριν μερικές ώρες ο πρώην συμπαίκτης της στο Survivor 5, Ανδρέας Ματθαιακάκης, με αφορμή το ξέσπασμά της στο 30/5 επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας άφησε να εννοηθεί πως η νεαρή ποδοσφαιρίστρια είχε ξεκάθαρα επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό οι φήμες αλλά και ο ίδιος την ήθελαν να είχε συλληφθεί με τηλέφωνο στον Άγιο Δομίνικο, με την παραγωγή βέβαια να μένει... αμέτοχη.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ανδρέας, έκανε λόγο για τις... κωλοτούμπες της Ασημίνας και την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς της.

undefined