Survivor 5 highlights 30/5: Οι αποκαλύψεις του Μαρτίκα και τα τρυφερά παιχνίδια Άρη - Βρισηίδας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 30/5: Οι αποκαλύψεις του Μαρτίκα και τα τρυφερά παιχνίδια Άρη - Βρισηίδας

Εντάσεις, ανατροπές αλλά και κάποιες αποκαλύψεις δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά στο χθεσινό 30/5 επεισόδιο του Survivor 5, πόσο μάλλον μετά την ανακοίνωση του Λιανού αλλά και το συναρπαστικό ταξίδι στο Μεξικό.

Τι είδαμε χθες (30/5) στο Survivor 5

Η στήριξη του Σπύρου Μαρτίκα στην Βρισηίδα Ανδριώτου

To 30/5 επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις λίγο πριν ετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι παίκτες λοιπόν, με αρκετά ανεβασμένο ηθικό έκαναν τις προσωπικές τους δηλώσεις με του Μαρτίκα να ξεχωρίζει.

Ο πρώην της Βρισηίδας Ανδριώτου αναφέρθηκε στη σχέση με την κοπέλα, λέγοντας πως αν τελικά χάσει η ομάδα της την ασυλίας, εκείνος με τον τρόπο του θα την στηρίξει καθώς όπως αποκάλυψε της το είχε υποσχεθεί και πρέπει να το τηρήσει.

H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του Survivor 5

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης survivor 5 έχει χαρίσει μήνες τώρα έντονες στιγμές σε όλο το κοινό, που παρακολουθεί ανελλιπώς τα δρώμενα που εξελίσσονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στο σημερινό 30/5 επεισόδιο λίγο πριν αγωνιστούν οι παίκτες στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας (Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) ο Γιώργος Λιανός έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες θυμίζοντας σε όλους πως το τέλος είναι πολύ κοντά.

Πιο αναλυτικά, τόνισε πως πλέον όποια ομάδα χάνει την ασυλία θα πηγαίνει κανονικά για την ατομική ασυλία. Από τη διαδικασία αυτή και στο εξής θα προστατεύεται μόνο ο παίκτης, που θα παίρνει το τοτέμ και οι υπόλοιποι όλοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

O εκνευρισμός του Νίκου Γιάννη

Στο 30/5 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε μπλε και κόκκινους να τα δίνουν όλα και να αγωνίζονται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν τη νίκη στο πρώτο αγώνα ασυλίας τη εβδομάδας.

Μιας και η νίκη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική σε ένα από τα run είδαμε τον Νίκο Γιάννη να αγωνίζεται πολύ δυνατά αλλά να χάνει από τον Μαρτίκα με αποτέλεσμα να μπορεί να το διαχειριστεί και να αρχίζει να χτυπάει τα χέρια του στους τοίχους.

Η ένταση της Βρισηίδας Ανδριώτου με τους μπλε

Στο 30/5 αγώνισμα ασυλίας, οι λίγοι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor 5 καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να φέρουν νίκη στην ομάδα τους και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Η τεράστια αυτή προσπάθεια λοιπόν φέρνει και εντάσεις σε πολλά σημεία, με την Βρισηίδα να νευριάζει επειδή οι μπλε πανηγύριζαν με έντονο τρόπο την νίκη τους. Μια και δεν έχει περάσει λίγα τον τελευταίο καιρό, την είπε κανονικά την ομάδα του πρώην της με τον Ταλάντσεβ να την ειρωνεύεται στην ψύχρα.

Η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο επεισόδιο 30/5 οι ομάδες, με τους λίγους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor 5 τα έδωσαν όλα με κάθε τρόπο ώστε να πάρουν τον πρώτο έπαθλο ασυλίας, με σκοπό να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς με εγκυρότητα νωρίτερα, η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που τα πήγε καλύτερα και βγήκε νικήτρια, συνεπώς θα πάει στο συμβούλιο του νησιού με λιγότερο άγχος, ως παρατηρητές.

Ο παίκτης που κέρδισε τον τοτέμ ασυλίας

Το Survivor 5 είναι αρκετούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και σιγά σιγά οι παίκτες που έχουν απομείνει δουλεύουν στο μυαλό τους, πως ο μεγάλος τελικός είναι πάρα πολύ κοντά. Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας 30/5 είδαμε τους μπλε να παίρνουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τους κόκκινους να έρχονται σε δύσκολη θέση.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα αγωνίστηκε για το κολιέ της ασυλίας με αυτή τη φορά να είναι πιο σημαντικό, σχεδόν πιο πολύ από κάθε φορά. Με 5 παίκτες να το διεκδικούν ο Ταλάντσεβ ήταν εκείνος, που το κέρδισε και έτσι λοιπόν εξασφαλίζει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Oι εξελίξεις στο Survivor 5 για άλλη μια φορά ήταν έντονες μια και στο παιχνίδι έχουν απομείνει 10 παίκτες συνολικά και όλοι θέλουν με το παραπάνω να φτάσουν στον μεγάλο τελικό ή έστω να παρατείνουν την παραμονή τους. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με μια ομάδα να παίρνει τη νίκη και πηγαίνει ως παρατηρητής στο συμβούλιο.

Ο λόγος λοιπόν για τους μπλε με τους κόκκινους να πηγαίνουν ένας ένας στην κάλπη και μετά από συζήτηση να βγάζουν στον τάκο τον Μαρτίκα, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να στηρίξει τα νέα παιδιά και δεν τον πειράζει αν φύγει.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 με την μπλε ομάδα να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και να παρατηρεί τους κόκκινους να βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πως ο Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση πήρε το λόγο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα είπε δημόσια, πως η Ασημίνα ζήτησε από τον Εμμανουήλ λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι να αποστηθίσει το κινητό του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μόλις άκουσε αυτή την δήλωση έχασε τον εαυτό της, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει φανερά θιγμένη. Μάλιστα δε δίστασε να του ζητήσει να μην ξαναπιάσει το όνομα του συντρόφου της στο στόμα του.

Τα τρυφερά παιχνίδια του Άρη Σοϊλέδη με τη Βρισηίδα

Το Survivor 5 είναι κατά κοινή ομολογία ένα παιχνίδι, στο οποίο βλέπουμε τις ισορροπίες να ανατρέπονται συνεχώς. Το ζευγάρι Μαρτίκας και Βρισηίδα αποτελεί ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα καθώς έκανε μια προσπάθεια να υπάρξει μαζί και δημιουργήσει κάτι ερωτικό, αλλά πολύ σύντομα τους είδαμε στα μαχαίρια.

Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5,κατά τον αγώνα ασυλίας για άλλη μια φορά ήταν απόμακροι και οι αναφορές του ενός στον άλλον έκρυβαν σπόντες. Το κορυφαίο σκηνικό όμως, που έκρυβε και κάτι αμήχανο ήταν τα παιχνίδια της Ανδριώτου με τον Σοϊλέδη στον πάγκο, που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα στον Σπύρο.