Survivor 5 spoiler 15/6: Γυναίκα κερδίζει την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 15/6: Γυναίκα κερδίζει την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας

Το βράδυ της Δευτέρας 13/6 πραγματοποιήθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Ο Άρης Σοϊλέδης το κέρδισε γλιτώνοντας την ψηφοφορία, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού οι περισσότεροι παίκτες ψηφίζουν πλέον αγωνιστικά. Την δεύτερη κέρδισε ξανά ο Άρης, ενώ η κολλητή του φίλη, Ασημίνα βγήκε στον τάκο με τον φαρμακοποιό.

Απόψε 15/6 όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν ξανά για τη τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, τη οποία όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει από χθες 14/6, θα κερδίσει μια γυναίκα και θα "σπάσει" την καλοτυχία του Σοϊλέδη.

Το αγώνισμα θα έχει κύριο στοιχείο το νερό που θα δυσκολέψει ορισμένους παίκτες. Βέβαια, όλα τα αγωνίσματα φαίνονται κουραστικά, καθώς πλέον μόνο ένα είναι το αγώνισμα επάθλου και αυτό το βλέπουμε κάθε Κυριακή στις οθόνες μας.

Αυτή η παίκτρια κερδίζει την τρίτη και τελευταία ασυλία στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτή τη φορά λοιπόν την ατομική ασυλία κερδίζει γυναίκα! Ο λόγος για την Μαίη Εμμανουηλίδου που είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες αγωνιστικά.

Survivor 5 spoiler 15/6

Το βιογραφικό της Μαίης

Τα πρώτα της λόγια μπαίνοντας στον Survivor: "Πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι κοντά σας, σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Είμαι αθλήτρια κωπηλασίας, ήμουνα πέντε χρόνια στην Εθνική ομάδα, έχω φέρει χρυσό και χάλκινο Παγκόσμιο μετάλλιο στη χώρα μας. Έχω μάθει να τραβάω κουπί κυριολεκτικά και μεταφορικά στη ζωή μου, μου αρέσουν τα δύσκολα, διαλέγω πάντα τον δύσκολο δρόμο, οπότε δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη στο αν θα διαλέξω το δρόμο του Survivor γιατί ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο".

Το πρώτο της βράδυ στο παιχνίδι, δεν κοιμήθηκε καλά. Στριφογύριζε όλη την ώρα, δεν μπορούσε να βρει τη θέση της. Κοιμήθηκε όπως είπε πολύ ελαφριά, άκουγε ήχους, σκεφτόταν τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας. Όλοι της φάνηκαν καλοί και φιλόξενοι, όλοι όπως είπε πήγαν να της μιλήσουν.

Survivor 5 spoiler 15/6 τρίτη ασυλία Μαίη

Από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει στην κωπηλασία. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει καταφέρει να σημειώσει μοναδικές επιτυχίες με χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπήκε στο SURVIVOR αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Ως μέλος της εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Δηλώνει αρκετά «σκληραγωγημένη» και πως ξέρει να τραβά πρώτη το… κουπί.

Έχει το εθνικό ρεκόρ στο ατομικό αγώνισμα κωπηλασίας για άτομα με ελαφρύ βάρος. Το 2017 έλαβε την τρίτη (κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών. Στους Μεσογειακοί Αγώνες 2018 κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα.