Άκρως αποκαλυπτική η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor 5: «Υπάρχουν πράγματα off camera που...»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκρως αποκαλυπτική η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor 5: «Υπάρχουν πράγματα off camera που...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor 5 αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς είναι ένα γεγονός το οποίο θα μείνει αξέχαστο τόσο για την ίδια όσο και για τους πρώην συμπαίκτες της.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για το Survivor 5

«Έλαβα συμμετοχή στο Survivor γιατί ήθελα να ξεπεράσω έναν πρώην μου. Πάντοτε θα τον αγαπάω αυτόν τον πρώην, αλλά τον ξεπέρασα. Παράλληλα ήθελα να δείξω και την προσωπικότητα μου γιατί μέσα από το Instagram είμαι σαν άλλη.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα στα αλήθεια δέθηκα. Δεν είμαι ερωτευμένη ακόμα, αλλά είναι αληθινό. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος, ξέρει να παίζει καλά. Ότι έχει πει για εμένα, δεν τα εννοεί όλα. Ακόμα και όταν είπε πως δεν τον νοιάζει αν φύγω, πιο πριν μου έλεγε μήπως να φύγω εγώ και να βγω να σε περιμένω;.

Υπάρχουν πράγματα off camera που έχει κάνει για εμένα αλλά είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα πω. Περιμένω το Σπύρο να βγει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ψέμα όλο αυτό, τον είχα προειδοποιήσει πως με εμένα δεν έχει στρατηγική. Δεν υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδέψει. Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε για αυτό που είμαι».

Καμία σχέση με τα μαγιό που φόραγε στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μια από τα κορίτσια που είδαμε να εμφανίζει πολλές συμπεριφορές στο Survivor 5 με τη συμμετοχή της, καθώς μια αγωνιστική άνοδο τους τελευταίους μήνες, πριν αποχωρήσει. Γενικότερα η απήχηση της στο κοινό ήταν αμφιλεγόμενη, με άλλους να τη συμπαθούν πολύ και άλλοι να κουράζονται μαζί της.

Σε κάθε περίπτωση μέσα από την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να αναδείξει την πιο απλή πλευρά του εαυτού της μιας και όσο ήταν έξω είχε προβάλλει μια πιο σύνθετη ζωή. Αν ανατρέξει κανείς σε παλιότερες φωτογραφίες της στο instagram ή αν παρατηρήσει την επιστροφή της στην Ελλάδα, θα καταλάβει πως η Βρισηίδα είναι ένα κορίτσι με φοβερές αναλογίες αλλά και με εξαιρετικό γούστο.

Βρισηίδα με μαγιό

Βρισηίδα με μαγιό