Survivor 5: Σταυρούλα και Άρης εκτός αγωνίσματος - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση του Λιανού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Σταυρούλα και Άρης εκτός αγωνίσματος - Τι συνέβη;

Στο αποψινό (15/6) επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν. Ο λόγος για τη Σταυρούλα και τον Άρη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από μια μικρή ίωση και την μετέφεραν στην κλινική για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο παρουσιαστής καθησύχασε τους παίκτες πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος έχει κερδίσει δύο αγώνας ασυλίας οπότε προστατεύεται, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, οπότε και δεν θα αγωνιστεί.

Σταυρούλα και Άρης δε θα αγωνιστούν στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 5

Αυτή η παίκτρια κερδίζει την τρίτη και τελευταία ασυλία στο Survivor 5

Το βράδυ της Δευτέρας 13/6 πραγματοποιήθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Ο Άρης Σοϊλέδης το κέρδισε γλιτώνοντας την ψηφοφορία, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού οι περισσότεροι παίκτες ψηφίζουν πλέον αγωνιστικά. Την δεύτερη κέρδισε ξανά ο Άρης, ενώ η κολλητή του φίλη, Ασημίνα βγήκε στον τάκο με τον φαρμακοποιό.

Απόψε 15/6 όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν ξανά για τη τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, τη οποία όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει από χθες 14/6, θα κερδίσει μια γυναίκα και θα "σπάσει" την καλοτυχία του Σοϊλέδη.

Το αγώνισμα θα έχει κύριο στοιχείο το νερό που θα δυσκολέψει ορισμένους παίκτες. Βέβαια, όλα τα αγωνίσματα φαίνονται κουραστικά, καθώς πλέον μόνο ένα είναι το αγώνισμα επάθλου και αυτό το βλέπουμε κάθε Κυριακή στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτή τη φορά λοιπόν την ατομική ασυλία κερδίζει γυναίκα! Ο λόγος για την Μαίη Εμμανουηλίδου που είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες αγωνιστικά.

Survivor 5 spoiler 15/6