Survivor 5:«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα» - Η σπόντα του Σχίζα στην Ασημίνα

Έξαλλη η Ασημίνα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα» - Η σπόντα του Σχίζα στην Ασημίνα

Μετά το αγώνισμα για την 3η ασυλία στο Survivor 5, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου για άλλη μία φορά υπήρξαν εντάσεις και τσακωμοί. Ο Στάθης υπονόησε πως δε ψηφίστηκε αγωνιστικά αλλά με βάσει στρτηγικής ενώ στη συνέχεια η κόντρα γύρισε σε Νίκο, Σπύρο και Ασημίνα.

Ο καθένας προσπαθούσε να δικαιολογηθεί γιατί ψήφισαν ο ένας τον άλλο. Η Ασημίνα φάνηκε να ζορίζεται. Τα αίματα, όμως, ''άναψαν'' για τα καλά με τη σπόντα του Στάθη. Ο Στάθης υπονόησε ότι οι 4 υποψήφιοι είναι αποτέλεσμα στρατηγικής της Ασημίνας και το Συμβούλιο αμέσως πήρε"φωτιά".

«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα, ας μη κρυβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ζητώντας το λόγο από την Ασημίνα.

«Άλλαξε εντελώς το αγωνιστικό κομμάτι του Γιώργου από έναν αγώνα και όχι από 20 ημέρες..αν εσύ έχεις αυτή την άποψη...»

«Ήσουν κατώτερη.. Βγήκες παμψηφεί», απάντησε ο Σχίζας στην Ασημίνα με εκείνη να εκρύγνειται.

Η σπόντα του Στάθη στην Ασημίνα στο Survivor 5

Τα ''καρφιά'' του Μαρτίκα στην Ασημίνα στο Survivor 5

Στο σημερινό (15/6) επεισόδιο του Survivor 5, μετά τον αναβρασμό στις καλύβες με την υποψηφιότητα της Ασημίνας, ο ένας ρίχνει τα καρφιά του στον άλλο, και κυρίως η μπάλα ''πάει'' από Σπύρο σε Ασημίνα και πάλι πίσω.

«Είχε πραγματικά τρελαθεί να μη βγει υποψήφια. Γιατί να μη βγει; Είναι η δεύτερη χειρότερη αγωνιστικά μετά από μένα. Επίσης, η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές στο φετινό πιχνίδι. Συμπεριφέρεται σε οποιονδήποτε με το χειρότερο τρόπο με κανένα δισταγμό, για να ξεφεύγει», σχολίασε ο Μαρτίκας.

«Ασημίνα μου, αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο σχολείο. Μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμβιώνεις αι να συμπεριφέρεσαι καλύτερα. Αν δεν έχεις μάθει, πώς πρέπει να στέκεται κάποιος με μία άρτια συμπεριφορά απέναντι στους υπολοίπους, δε θα σου δωθεί ποτέ η ευκαιρία. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ασημίνα μου στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην κρίση του κόσμου. Μήπως φοβάσαι πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την συμπεριφορά σου;», συνέχισε.