Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την 3η ατομική ασυλία

Αναμενόμενο

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την 3η ατομική ασυλία
Survivor 16.06.2022 00:22
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Το αγώνισμα έφτασε στο τέλος του και στο αποψινό επεισόδιο (15/6) του Survivor 5 με τον κάθε παίκτη να βάζει τα δυνατά του για να κερδίσει την προσωπική του ασυλία. Οι 6 παίκτες βρέθηκαν μόνο στο στίβο μάχης απόψε, αφού Σταυρούλα και Άρης έμειναν εκτός.

Όλοι οι παίκτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, μιας και σιγά σιγά πλησιάζει ο μεγάλος τελικός.

Τελικά, την ασυλία κέρδισε η Μαίη Εμμανουηλίδου που είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες αγωνιστικά, επιβeβαιώνοντας απόλυτα τα spoils του youweekly.gr

Αυτός ο παίκτης κέρδισε στο αποψινό αγώνισμα στο Survivor 5

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Όπως κάθε επεισόδιο Survivor 5 έτσι και το σημερινό 15/6 θα είναι γεμάτο εντάσεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ασημίνα, με αφορμή τον χθεσινοβραδινό της τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και το γεγονός πως είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον φαρμακοποιό.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα ξεσπάσει κατά των τεσσάρων παικτών που την ψήφισαν, ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα ξεσπάσει και η ίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό, καθώς έχοντας φτάσει στα όρια της δεν αντέχει άλλο σε κάθε συμβούλιο να λένε το όνομα της.

Μετά τους τσακωμούς ωστόσο, ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει πως ξεκινάει η ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο, θα έχουμε δυο και όχι ένα όνομα, καθώς θα σημειωθεί ισοψηφία. Ένας μόνο είναι ο παίκτης που δεν γίνεται θα ψηφισθεί καθώς πήρε την ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας μετέφεραν πηγές μας, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, στον τάκο θα πέσουν και το Στάθης Σχίζας με τον Γιώργο Ταλάντσεβ καθώς θα έχουμε ισοψηφία.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Survivor 5

Το παιχνίδι πλέον είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς ο κάθε παίκτης παίζει μόνο για τον εαυτό του. Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό και παρόλο που έχει βγει σύμφωνα επιδόσεων ο παίκτης που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Η Βρισηίδα ''σπάει'' τη σιωπή της για τη στρατηγική της στο παιχνίδι

«Που να επιβιώσω με τέτοιους...;!» - "'Έσφαξε" με το γάντι ο Ρένος Χαραλαμπίδης το Survivor

Share