Survivor 5: «Θα πρέπει να αρχίσω να κινούμαι στρατηγικά» - ''Κόλαφος'' ο Σχίζας

Με αφορμή τις χθεσινές σπόντες του για στρατηγικούλα μερικών

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα πρέπει να αρχίσω να κινούμαι στρατηγικά» - ''Κόλαφος'' ο Σχίζας

Το αποψινό (16/6) επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες και να σχολιάζουν τα χθεσινά γεγονότα στο συμβούλιο του νησιού, που ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως από τη στιγμή που βγήκε αδίκως, κατά τη γνώμη του, υποψήφιος, θα αρχίσει να παίζει με στρατηγική. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο υπονόησε πως και άλλοι παίκτες αυτό κάνουν.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος, περίεργο συναίσθημα δε μπορείς να το συνηθίσεις... Δε συμφωνώ με τα κριτήρια αλλά από την στιγμή που άτυπα έχει μπει η στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, δε μπορείς να πεις γιατί με ψήφισες.

Αν η μία τετράδα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά, δε μπορώ να συνεχίσω και εγώ έτσι. Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ στρατηγικά»

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα σχετικά με τη στρατηγική στο παιχνίδι στο Survivor 5

«Σε θαυμάζω γιατί είσαι αληθινός»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στα επαγγελματικά της είναι στα καλύτερά της. Μπορεί στην αρχή η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα να είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

Συγκεκριμένα, τον Στάθη Σχίζα τον βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από το Survivor 5. Έτσι λοιπόν, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας θέλησε να κάνει κάποιες άκρως τρυφερές αναρτήσεις αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει στηρίξει δημόσια. Βέβαια, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Παναγιώταρου - Σχίζας