Survivor 5: «Δεν την θεωρώ καλό πρότυπο» - Ναυσικά και Ρουβάς "κατακεραυνώνουν" την Ασημίνα

«Έπεσα από τα σύννεφα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν την θεωρώ καλό πρότυπο» - Ναυσικά και Ρουβάς

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα φιλοξενήσει το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στην εκπομπή του, After Dark, τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος θα μιλήσει "ανοιχτά" και εκτενώς για την εμπειρία του στο Survivor 5. Μαζί του θα βρεθεί στο πλατό και η αγαπημένη φίλη του σεφ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Φυσικά, δεν θα μιλήσουν μόνο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ή για τις φιλίες που απέκτησαν. Από την συζήτησή τους δεν θα λείψει και ο σχολιασμός των υόλοιπων παικτών, ενώ στο στόχαστρό τους θα βρεθεί η Ασημίνα, την οποία και θα "κατακεραυνώσουν", αλλά δεν είναι και οι μόνοι. Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε, λοιπόν, από το στόμα των δύο παικτών, προβλήθηκαν στο Happy day, το πρωί της ίδιας ημέρας.

Τα "καρφιά" του Απόστολου Ρουβά και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για την Ασημίνα στο Survivor 5

«Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να καταλάβω ότι η Ασημίνα δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Αν ήταν μόνο θέμα αγωνιστικό θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επειδή όμως το Survivor έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα προς τα έξω, δε θεωρώ την Ασημίνα καλό πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Με τον Ρουβά να απαντά: «Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Η αλήθεια είναι ότι όταν η Ασημίνα ήρθε στη δική μας ομάδα την αγκαλιάσαμε πάρα πολύ και αυτή και τον Γιώργο και ομολογώ ότι για κάποια πράγματα έπεσα από τα σύννεφα».

«Είναι από μόνη της αστεία» - Το μοντέλο βάζει "φωτιά" στη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδα

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα, μετά το ταξίδι της αστραπή στο Παρίσι και βρέθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Εκεί μίλησε για όλα όσα θέλουν να μάθουν οι φανς του Survivor, εξήγησε τον λόγο που πάλευε για τις ατομικές ασυλίες και σχολίασε και το ειδύλλιο του νησιού Μαρτίκας - Βρισηίδας.

Η Ναυσικά μίλησε για τη ζωή μετά το reality επιβίωσης, το στρες, τους φίλους αλλά και την υποτιθέμενη σχέση ανάμεσα σε Βρισηίδα και Σπύρο Μαρτίκα.

«Δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και κόσμος», κατέληξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.