«Ευχαριστώ το βουνό που...» - Ανακουφισμένος ο Χρήστος Δάντης με την παραμονή της Ασημίνας στο Survivor 5

Δείτε την ανάρτησή τoυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ευχαριστώ το βουνό που...» - Ανακουφισμένος ο Χρήστος Δάντης με την παραμονή της Ασημίνας στο Survivor 5

Ο Χρήστος Δάντης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα εξαιτίας της παραμονής της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 5. Κάθε φορά που κάποιος παίκτης σχολιάζει κάτι για εκείνη ή αποχωρεί κάποιος φιλικό της πρόσωπο, όπως η Βρισηίδα, ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία και απαντά.

Αυτή την εβδομάδα, όμως, η αγαπημένη του ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και, ως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του και την ανακούφιση που αισθάνθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Έτσι, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και χρησιμοποίησε την αγαπημένη του φράση, για να εκφράσει τις σκέψεις του.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την παραμονή της Ασημίνας στο Survivor 5

«Προσωπικά ευχαριστώ για το βουνό που δε μετακινήθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της Ασημίνας από το παιχνίδι.

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα στο Survivor 5

Της έθιξαν τον τραγουδιστή και τα ''πήρε'' στο κρανίο - Ακραίο σκηνικό με την αθλήτρια για τον καλό της

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 με την μπλε ομάδα να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και να παρατηρεί τους κόκκινους να βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πως ο Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση πήρε το λόγο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα είπε δημόσια, πως η Ασημίνα ζήτησε από τον Εμμανουήλ λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι να αποστηθίσει το κινητό του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μόλις άκουσε αυτή την δήλωση έχασε τον εαυτό της, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει φανερά θιγμένη. Μάλιστα δε δίστασε να του ζητήσει να μην ξαναπιάσει το όνομα του συντρόφου της στο στόμα του.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη