«Τόσο καιρό έλεγα...» - Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τόσο καιρό έλεγα...» - Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6 η Βρισηίδα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και αποχαιρέτησε για πάντα το Survivor, την καλύβα και τους συμπαίκτες της. Φυσικά η αποχώρησή της έφερε ποικίλες αντιδράσεις και αναταράξεις μεταξύ των παικτών (δείτε εδώ τα τελευταία λόγια που είπε στον Σπύρο Μαρτίκα).

Η ανάρτηση του Δάντη για την αποχώρηση της Βρισηίδας

Όμως εκτός από τους παίκτες και ένα ακόμα πρόσωπο θέλησε να φέρει άποψη για την αποχώρηση της inluencer. Ο σύντροφος της συμπαίκτριας και φίλης της, Ασημίνας, Χρήστος Δάντης αποφάσισε να κάνει ένα δυνατό story για τον ρόλο της Βρισηίδας στο Survivor.

«Τόσο καιρό έλεγα που βρίσκει τόση δύναμη ένα φαινομενικά άδυναμο πλάσμα, τι ψυχή έχει; Μου ήσουν συμπαθής από την αρχή και συνεχίζω. Καλή επιστροφή και καλή δύναμη», έγραψε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση στα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Δάντης για Βρισηίδα

Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor. Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, ξεχώρισε με την αγωνιστικότητά της καθώς και με τις εντάσεις που έφερνε συχνά στην ομάδα της.

Τον τελευταίο καιρό, ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα σχετικά με τη Βρισηίδα ήταν η σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι δυο τους ήταν μαζί για λίγες μέρες ωστόσο σύντομα χώρισαν και ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/6), το νεαρό μοντέλο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, επιβεβαιώνοντας το spoiler του youweekly.gr, ενώ η αποχώρησή της φαίνεται να ικανοποίησε αρκετούς φανατικούς θαυμαστές του παιχνιδιού (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, η Βρισηίδα έπαιρνε περίπου 2.800 ευρώ την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που σημαίνει πως γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο θα δει στον λογαριασμό της περίπου 25.000 ευρώ για το διάστημα που έμεινε στο Survivor 5.