Survivor 5: «Ήταν οι χειρότεροι εχθροί και τώρα είναι κολλητοί!» - "Γλέντησαν" Άρη και Ασημίνα οι συμπαίκτες τους

Τα πυρά εναντίον τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ήταν οι χειρότεροι εχθροί και τώρα είναι κολλητοί!» -

Νέα δεδομένα και νέες ανατροπές είδαμε να εκτυλίσσονται στο σημερινό επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor, μιας και ο Άρης με την Ασημίνα έχουν έρθει αρκετά κοντά, και οριακά λένε και τα εσώψυχά τους όπως είδαμε! Το γεγονός φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος σχολίσε σαν "καταπέλτης" τη νέα αυτή συνθήκη στις καλύβες...

Τα πυρά του Μαρτίκα κατά Άρη και Ασημίνας

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως το γεγονός αυτό είναι η μεγαλύτερη τούμπα της χρονιάς, και τώρα έχουν αγκαλιές και φιλιά, μην πιστεύοντας πως αυτοί οι δύο μετά από όλα όσα έχουν πει και τις κουβέντες που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους τώρα είναι "κολλητοί".

Επίσης όλοι ανέφεραν πως σιγά σιγά πως θα σταματήσουν να ψηφίζουν αγωνιστικά και αυτό θα φανεί από αυτη την εβδομάδα...

Με αυτή τη γυναίκα ήταν ζευγάρι ο Χρήστος Δάντης πριν γνωρίσει την Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την πολύ νεότερη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, που διαγωνίζεται στο Survivor 5. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να προστατέψει την αγαπημένη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει ενεργή παρουσία στα social media, ωστόσο πριν γνωρίσει τη νεαρή αθλήτρια, ήταν ζευγάρι με μια άλλη γυναίκα, της οποίας το όνομα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του «Chart Show».

Δείτε στο Athensmagazine.gr