Survivor 5: «Δεν αντέχω να ακούω τη φωνή της!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Σταυρούλα

Σπάνια την βλέπουμε έτσι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν αντέχω να ακούω τη φωνή της!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Σταυρούλα

Αρκετά επιθετική εναντίον της Ασημίνας εμφανίστηκε η Σταυρούλα όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 19/6, και μάλλον ο λόγος είναι πως της τα έχει γενικότερα μαζεμένα, πιθανότατα μετά "το γύρισμα της μπιφτέκας" της παίκτριας που από εχθρός έγινε φίλη με τον Άρη ξαφνικά, προκαλώντας σχόλια στην ομάδα της.

Όταν η Σταυρούλα, και οι συμπαίκτες της έμειναν μόνοι στην καλύβα μιας και οι υπόλοιποι βρίσκονταν εκτός και απολάμβαναν μαζί με τον Άρη το έπαθλο που είχε κερδίσει, έκανε τις εξής αιχμηρές δηλώσεις.

Τι χωρίζει Ασημίνα και Σταυρούλα και δεν κάνουν μαζί;

«Καλύτερα στην καλύβα με φίλους μου παρά στο έπαθλο μαζί τους» είπε αρχικά η Σταυρούλα η οποία στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της την Ασημίνα για την οποία μάλιστα είπε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν θέλει να κρατήσει καμία επαφή μαζί της, λέγοντας πως δεν αντέχει ούτε τη φωνή της να ακούει πλέον.

Η Σταυρούλα επίσης τόνισε ότι δεν κάνει παρέα με κανένα από τα παιδιά που έφυγαν για το έπαθλο και προτίμησε να είναι στην παραλία με τους δύο φίλους της.

«Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν τον θέλουν νικητή;»

Περίεργα ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor και ο Σπύρος Μαρτίκας έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που ίσως δεν είχε παρατηρήσει σχεδόν κανείς μέχρι τώρα, και ορισμένοι συμπαίκτες του, συμφώνησαν μαζί του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε με αφορμή τις δηλώσεις Τάλα και είπε: «Δεν σας κάνει εντύπωση που κανείς από όσους αποχώρησαν δεν είπαν ότι θέλουν να δουν νικητή του Survivor τον Άρη. O Άρης δεν έχει πείσει κανέναν, και δεν έχει πείσει ούτε τους φίλους του», συμπλήρωσε.