Survivor 5: «Γ@@@ το σπίτι μου...» - Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε τον Σοϊλέδη και τον ''πήρε και τον σήκωσε''

Δεν αντέχει να χάνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Γ@@@ το σπίτι μου...» - Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε τον Σοϊλέδη και τον ''πήρε και τον σήκωσε''

Στο σημερινό 20/6 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα με μοναδικό σκοπό τους πλέον να κερδίσουν μια θέση στους τελικούς, που θα γίνουν στη Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, με το παιχνίδι να είναι ατομικό ο Άρης Σοϊλέδης λόγω των αθλητικών του επιδόσεων έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει την ασυλία (Δείτε εδώ ποιος - ποια θα είναι) και για το λόγο αυτό δε δέχεται εύκολα την ήττα του, αφού όταν έχασε από τον Νίκο Γιάννη, πήγε στον πάγκο του και άρχισε τα... γαλλικά του.

Η αντίδραση του Άρη Σοϊλεδη χάνοντας από τον Νίκο Γιάννη στο survivor 5

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήμερα Δευτέρα 20/6, οι 8 παίκτες του Survivor 5 θα διαγωνιστούν για την διεκδίκηση της πρώτης ατομικής ασυλίας. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό για αυτό και θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποιος παίκτης θα την κερδίσει, ενώ τώρα θα βγάλουμε στο "φως" το όνομα του παίκτη/παίκτριας που θα βγει στον τάκο.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer μπορεί Άρης Σοϊλέδης και Νίκος Γιάννης κάποτε να ήταν "dream team", ωστόσο από εδώ και πέρα που οι ασυλίες είναι εντελώς ατομικές μαζί με τα έπαθλα, ο δεύτερος αποφάσισε να κάνει άλλες φιλίες. Αυτό λοιπόν, θα το καταλάβει και η Μαίη, η οποία μετά την αποχώρηση του Ταλάντσεβ δεν ανήκει στην "ομάδα" του Στάθη Σχίζα και του Σπούρου Μαρτίκα. Αντιθέτως, είναι μόνη της αλλά και πιο κοντά στον Άρη.

Πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού! Εκεί θα δούμε έναν πολύ έντονο τσακωμό με πρωταγωνιστή τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και πάρα πολύ καιρό με αρκετούς να του επιτίθενται. Με λίγα λόγια, αν χάσει την ασυλία θα βρεθεί σίγουρα στον τάκο, ωστόσο σήμερα δεν θα βγει...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον τάκο και στα "χέρια" του τηλεοπτικού κοινού είναι η Ασημίνα Χατζηνδρέου.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor 5