Survivor 5 Highlights (21/6): O παίκτης που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία και η αφιέρωση στον πατέρα του

Όλες οι εξελίξεις του χθεσινού (21/6) επεισοδίου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (21/6): O παίκτης που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία και η αφιέρωση στον πατέρα του

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 υπήρξαν αρκετές εντάσεις και καυγάδες τόσο κατά της Ασημίνας όσο και μεταξύ Μαίης και Σταυρούλας . Παρόλα αυτά, είχαμε και συγκινήσεις και αφιερώσεις, που ελάφρυναν κάπως το κλίμα.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 21/6 στο Survivor 5

Το κάλεσμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου σχετικά με τον Δάντη

Στο χθεσινό 21/6 είδαμε τις πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση στο Survivor 5. Η παίκτρια όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά δε μάσησε τα λόγια της καθώς άκουσε κάτι, που δεν της άρεσε καθόλου.

Ενώ λοιπόν, κάποιοι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως λόγω της σχέσης με τον Χρήστο Δάντη παραμένει στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ζητήσει προσωπικά στην κάμερα να μην την ξανά ψηφίσει ο τραγουδιστής.

Ο Σοϊλέδης αποκάλυψε τον λόγο που θέλει να κερδίσει την Τρίτη 21/6

Στο χθεσινό 21/6 επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε τους παίκτες να αγωνίζονται για άλλη μια φορά με όσα αποθέματα τους έχουν μείνει με σκοπό να πάρουν την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Λίγο πριν πάνε στο στίβο και τα δώσουν όλα, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάποιες δηλώσεις μη διστάζοντας να αποκαλύψει πως θέλει για άλλη μια μέρα να πάρει τη νίκη, γιατί διαφορετικά ένιωθε πως θα τον έβγαζαν στον τάκο.

O παίκτης που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Στο χθεσινό 21/6 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τους λίγους παίκτες, που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να διεκδικούν την ατομική ασυλία με σκοπό να πάει ένας ως παρατηρητής στο συμβούλιο του νησιού.

Με πολύ μεγάλη αγωνιστικότητα, όπως σας το είχαμε πει και εμείς νωρίτερα, για άλλη μια φορά ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός, που πήρε τη νίκη, παίρνοντας δικαίως τον τίτλο του άχαστου παίκτη στον Άγιο Δομίνικο.

Η αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη στον πατέρα του

Ο Άρης Σοϊλεδης έχει πάρει τον τίτλο του άχαστου παίχτη, αφού η πορεία του στο Survivor 5 έχει αποδείξει το πόσο καλά είναι στο αγωνιστικό κομμάτι. Την Τρίτη 21/6 κέρδισε για άλλη μια φορά την ατομική ασυλία και αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική αφιέρωση.

Με αφορμή λοιπόν, τη γιορτή του πατέρα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα ''Σωτήρης'', ο οποίος είναι ο μπαμπάς του, που έχει φύγει από τη ζωή. Κοιτώντας λοιπόν, τον ουρανό του έστειλε με έναν τρόπο την νίκη του και την αγάπη του.

H αντιπαράθεση της Μαίης με την Σταυρούλα για τον Άρη Σοϊλέδη

Τα κουράγια και οι αντοχές για τους παίκτες, που έχουν παραμείνει στο Survivor 5 αρχίζουν και στενεύουν και αυτό έγινε για άλλη μια φορά φανερό και μέσα από το επεισόδιο της Τρίτης 21/6. Με το παιχνίδι να έχει γίνει πλέον ατομικό είδαμε τον Σοϊλέδη να είναι πιο μπροστά από όλους και προφανώς αυτό να μην αρέσει σε κάποιους.

Η Μαίη θέλοντας να τον εξυψώσει τόνισε στον πάγκο το πόσο άχαστος, όχι μία αλλά δύο φορές, και τότε η Σταυρούλα εξεράγη, αφού όπως τόνισε δε θέλει να ακούει συνεχώς τα ίδια πράγματα. Τελικά ο Άρης μέσα από τη νίκη της δεύτερης ασυλίας απέδειξε για άλλη μια φορά πολλά...

Ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Στο χθεσινό 21/6 επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε έναν πολύ έντονο αγώνα με σκοπό στο ατομικό πλέον παιχνίδι να απαλλαχθεί ένας παίκτης από την κάλπη. Τελικά, ο Άρης Σοϊλέδης με τις πολύ καλές του επιδόσεις πήρε τη δεύτερη νίκη της εβδομάδας.

Πηγαίνοντας ο ίδιος στο συμβούλιο παρατηρητής ψήφισε έναν συμπαίκτη του και μαζί με τις υπόλοιπες ψήφους είδαμε, όπως σας το είχαμε πει και εμείς φυσικά, να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση η Μαίη.