Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Λιανού

Τελικά είναι 4 στον τάκο

Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Λιανού
Survivor 23.06.2022 00:14
Από Youweekly Team

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να ψηφίσουν τον τρίτο παίκτης υποψήφιο προς αποχώρηση. Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα spoilers του Youweekly.gr και για ακόμα μια φορά βρέθηκαν 4 στον τάκο, καθώς ψηφίστηκαν ισόπαλα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Βέβαια όλες αυτές οι ψήφοι δεν άρεσαν στους παίκτες που δεν σταμάτησαν να μιλούν για την στρατηγική και οτ πως θα καταφέρουν να φτάσουν προς το τέλος, ειδικά αφού έχουν ήδη βρεθεί πολύ κοντά στο μεγάλο τελικό.

Αυτός που έμεινε περισσότερο άναυδος από όλους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος για πρώτη φορά δεν είχε λόγια να περιγράψει αυτά που νιώθει.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η Θωμαίς Εμμανουηλίδου η δεύτερη.

Δυο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό, η ανταγωνιστικότητα έχει μεγαλώσει. Παίκτες που ήταν φίλοι πλέον είναι εχθροί, ενώ και ο πισώπλατες μαχαιριές είναι πολλές. Πλέον βέβαια, το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο και όπως είδαμε στο trailer τις κακίες τις λένε και μπροστά στο πρόσωπο του καθενός.

Μαζί με Ασημίνα και Μαίη, οι υπόλοιποι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος με την Σταυρούλα. Η κλίκα αναγκάστηκε να ψηφιστεί μεταξύ της, καθώς ο Άρης έχοντας κερδίσει τις δυο πρώτες ασυλίες σώζεται για αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα πληροφορίες μας η αποχώρηση είναι γυναικεία υπόθεση. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα παραμείνει και αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι αφού το κοινό που τον στηρίζει είναι μεγάλο, ενώ από την άλλη η Ασημίνα όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα είχε μεγάλη στήριξη.

Φαβορί λοιπόν για να αποχωρήσουν είναι η Μαίη και η Σταυρούλα. Περισσότερο όμως θα λέγαμε η Σταυρούλα, καθώς πολλές φορές έχει προκαλέσει οργή στο Twitter.

Survivor 5 spoiler 23/5

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Χωρίστηκαν στα δύο οι παίκτες - Παίζουν με στρατηγική λίγο πριν το τελικό

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Share