Survivor 5: «Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα» - Οι σπόντες της Σταυρούλας για Άρη και Ασημίνα

«Λένε πως μάχομαι σαν άντρας»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα» - Οι σπόντες της Σταυρούλας για Άρη και Ασημίνα

Το αποψινό επεισόδιο 23/6 του Survivor 5 ξεκίνησε, μετά τις χθεσινές εντάσεις και την υποψηφιότητα της Σταυρούλας και του Σπύρου - για ακόμη μία φορά- και φυσικά η υποψήφια δε μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Έτσι, έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα.

«Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα, που λένε πως θα μπω από τη πίσω πόρτα στο Γαλάτσι. Έχει γίνει μότο πλέον. Θα ήθελα να δω πολύ τις αντιδράσεις των παιδιών, αν μείνω και φύγει κάποιος άλλος. Προς το παρόν μόνο ο Άρης και η Ασημίνα είναι χαρούμενοι.

Με την Ασημίνα είναι προσωπικό ότι με ψήφισε. Ο Άρης το έκανε για στρατηγικούς λόγους γιατί είμαι καλή αγωνιστικά και η Μαίη για αντίποινα. Βέβαια, δε βγήκανε μόνο από τη δική μου ψήφο. Λένε πως μάχομαι σαν άντρας και δεν είμαι εύκολος στόχος», σχολίασε η Σταυρούλα.

Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας σε Άρη και Ασημίνα στο Survivor

«Μια γυναίκα που εκδίδεται...» - "Κόλαφος" ο Δάντης για όσα είπε η Σταυρούλα για την Ασημίνα

Λεπτό δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει ο Χρήστος Δάντης την αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατά την διάρκεια του φετινού Survivor 5, με την οποία μάλιστα βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, ενώ μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να τη προστατέψει, μέσα από τα social media και αναρτήσεις που κάνει σχεδόν καθημερινά.

Αυτή τη φορά μάλιστα στάθηκε αναφέρθηκε στην Σταυρούλα Χρυσαειδή με αφορμή όσα έχουν προκύψει μεταξύ εκείνης και της Ασημίνας και ήρθε σε κόντρα με τον Χάρη Γιακουμάτο.

undefined