Survivor 5: «Αυτό είναι στρατηγική, όχι άποψη» - Εκνευρισμένος ο Σπύρος που βγήκε 12η φορά υποψήφιος

«Μετά από μεγάλο μπέρδεμα βρίσκομαι υποψήφιος»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αυτό είναι στρατηγική, όχι άποψη» - Εκνευρισμένος ο Σπύρος που βγήκε 12η φορά υποψήφιος

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου 23/6 του Survivor 5, μετά τις δηλώσεις της Σταυρούλας, αλλά και το σχολιασμό από την Ασημίνα και τον Άρη στις καλύβες για τα χθεσινά συμβάντα στο συμβούλιο του νησιού και τους υποψήφιους, μίλησε και ο Σπύρος στις κάμερες.

«Μετά από μεγάλο μπέρδεμα βρίσκομαι για δωδέκατη φορά υποψήφιος. Η Σταυρούλα λέει από χθες το μεσημέρι ψηφίστε με θέλω να αποδείξω ότι δεν έχω πίσω πόρτες αλλά δε θέλω να βγω με το Σπύρο ή το Στάθη.

Ο Νίκος Γιάννης πήρε την ατομική ασυλία, έπειτα συνεννοούμαστε η ομάδα ότι ο Νίκος κι ο ο Στάθης εμένα και εγώ και η Σταυρούλα το Στάθη έτσι ώστε να έχουμε δύο ψήφους εγώ και δύο ο Στάθης. Με βάση αυτή τη συμφωνία εγώ διατήρησα το λόγο μου για να μην είχαμε ανάγκη τι θα ψηφίσει η άλλη ομάδα. Τελικά, λίγο πριν την κάλπη η Σταυρούλα είπε θα ψηφίσω όπως νιώσω τελευταία στιγμή στην κάλπη.

Στο συμβούλιο μου άνοιξε τα μάτια ο Άρης και έπαθα τη μεγάλη έκπληξη όταν μου είπε ''δε σε ψηφίσαμε εμείς, οι φίλοι σου σε ψηφίσανε''»

«Ο Στάθης δικαιολογεί πως δεν θα είχαμε άποψη. Γιατί δε με ενημερώσατε και εμένα και αλλάξατε άποψη; Αυτό είναι στρατηγική, όχι άποψη». σχολίασε εκνευρισμένος ο Σπύρος.

«Χθες κατάλαβα ότι κάτι τρέχει όταν είδα την Ασημίνα και το Σπύρο να μιλάνε ξαφνικά. Κάτι έχει υποψιαστεί η τριάδα ότι θα ψηφίσουμε το Στάθη. Εγώ βέβαια δεν είχα πει σίγουρα. Τελικά, ψήφισα το Σπύρο για να προστατέψω το Στάθη. Καλώς ή κακώς μεταξύ Σπύρου και Στάθη δε μπορώ να μη ψηφίσω το Στάθη. Το Σπύρο τον πείραξε πολύ ότι ψηφίστηκε ενώ εγώ τον είχα πιάσει και του είχα πει πως με αυτά που κάνεις και λες εγώ θα ψηφίσω εσένα. Εν τέλει, βγήκαμε εμείς οι χαζοί με αυτά που είπε ο Σπύρος όλα στην Ασημίνα», είπε η Σταυρούλα εξηγώντας τη στάση της στη χθεσινή ψηφοφορία.

Τα ''καρφιά'' του Σπύρου στο Στάθη και τη Σταυρούλα στο Survivor 5

«Αυτό ήτανε κουφό» - Άρης και Ασημίνα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες Σταυρούλας και Σπύρου

«Πέρα από τη Σταυρούλα, βγάλανε και η παρέα του Σπύρου το Σπύρο. Ομολογουμένως δεν το περίμενα γιατί η Σταυρούλα είχε πει πως δε θέλει το Σπύρο αντίπαλο οπότε αυτό ήτανε κουφό», δήλωσε στις κάμερες η Ασημίνα.

Στη συνέχεια και ενώ κουβεντιάζανε με τον Άρη, εκείνος είπε: «Εγώ τους είπα ότι δείχνετε ομάδα χωρίς άποψη» ανώ στις κάμερες ανέφερε: «Η επιλογή του Σπύρου εμένα μου φάνηκε λογική αν και ο Σπύρος παραξενεύτηκε. Πίστευε πως εμείς τον ψηφίσαμε, όπως και τις άλλες φορές. Εγώ του είπα ''Σπύρο μου, μπερδεύεσαι, δε σε βγάλαμε εμείς στον τάκο αλλά η παρέα σου».

«Πλέον όλοι θέλουν να παίξουν στρατηγικά αλλά ενώ εγώ, ο Άρης και η Μαίη συσπειρωθήκαμε και βγάλαμε ένα αποτέλεσμα ενώ η άλλη τετράδα δεν ήταν τετράδα», συμπλήρωσε η Ασημίνα.