Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Με τι σκορ;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Για το έπαθλο αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 23/6 ο παίκτες του Survivor 5, καθώς όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ειδικά όσο πλησιάζουν στον τελικό. Πολύ κοντά βρέθηκε ο Άρης αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Γυναίκα ήταν αυτή που κέρδισε και συγκεκριμένα η Ασημίνα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά με απόλυτη βεβαιότητα τα spoils του youweekly.gr. Θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί της στο έπαθλο 3 συμπαίκτες της και επέλεξε να πάρει μαζί της τον Άρης Σοϊλέδης, την Μαίη και τον Στάθης Σχίζας.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε τον αγώνα επάθλου στο Survivor 5

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (23/6) από το Survivor 5

Πώς και πώς περιμένει το κοινό το σημερινό (23/6) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, το Youweekly.gr σας έχει το οριστικό spoiler.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν ένα εξαιρετικό έπαθλο που τους έχει ετοιμάσει η παραγωγή.

Σύντομα όμως, η χαρά των παικτών γίνεται λύπη όταν φτάσουν στο συμβούλιου του νησιού. Η Ασημίνα, η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όπως είναι φυσικό, η αγωνία τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Άλλωστε βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο στο παιχνίδι και κάθε παίκτης θέλει να δώσει μία παράταση στην παραμονή του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να πάρουμε, απόψε θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Μετά από συνεχόμενες υποψηφιότητες, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης δε θα είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο πιο viral παίκτης του φετινού Survivor, έχει ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλλάδα...