Survivor 5: Με αποκαλυπτικά μαύρα φορέματα και οι 2 - Αγνώριστες στα μπουζούκια Σοφιάννα και Άσπα

Καμία σχέση με την εμφάνιση τους στο παιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Με αποκαλυπτικά μαύρα φορέματα και οι 2 - Αγνώριστες στα μπουζούκια Σοφιάννα και Άσπα

Η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Άσπα Πρεδάρη είναι δύο πολύ καλές φίλες, που γνωρίστηκαν αρχικά μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor 5, αλλά βγαίνοντας και οι δύο έξω αποδείχτηκε πως ταιριάζουν ακόμα και στις συνήθειες τους στην έξω ζωή.

Οι νυχτερινές έξοδοι είναι κάτι, που όπως βλέπουμε αρέσει και στις δύο ειδικά στην Άσπα, που τα επισκέπτεται και με τον καλό της. Αυτή τη φορά, η βραδιά ήταν μόνο για κορίτσια και από ότι φάνηκε πέρασαν πολύ καλά. Σε ότι αφορά το ενδυματολογικό, κινήθηκαν σε μαύρες αποχρώσεις και σε μίνι φορέματα σε συνδυασμό τα καλοκαιρινά πέδιλα τους.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Άσπα Πρεδάρη στα μπουζούκια

Σοφιάννα - Άσπα

«Ήμασταν κολλητές, αλλά...»

H Σοφιάννα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής 10/6 στο εξομολογητήριο του «After Dark» και ο Θέμης Γεωργαντάς δε θα μπορούσε να μην εστιάσει την κουβέντα στο survivor αλλά και στις προστριβές της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία στην αρχή του παιχνιδιού ήταν αχώριστες.

Η πρώην παίκτρια του survivor έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι επιβίωσης, στις οποίες έχει επιχειρήσει να αποκαταστήσει και την αλήθεια για τα όσα ψευδή έχουν ακουστεί κατά καιρούς για πρώην συμπαίκτες της. Μεταξύ άλλων η πιο πρόσφατη ήταν σχετικά με τη Μαίη και τον Μαρτίκα, που την είχε αποκαλέσει πονηρή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Η ίδια παραδέχτηκε για τη φιλία τους και τους λόγους για τους οποίους χωρίστηκαν:

«Με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό».

Συνέχισε όμως λέγοντας:

«Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά». Εγώ είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και δεν μπορούσα να το διαχωρίσω επειδή αλλάξαμε ομάδες. Περίμενα να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιαστούμε, να την πειράξω λίγο αλλά εκείνη τίποτα. Killer».