Survivor 5: Τους άλλαξε σε ένα λεπτό τα πλάνα - Η ανακοίνωση του Λιανού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Αυτό δεν το περίμεναν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Τους άλλαξε σε ένα λεπτό τα πλάνα - Η ανακοίνωση του Λιανού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Το φετινό Survivor οδηγείται σιγά σιγά στο τέλος του και από ότι φαίνεται τα πλάνα της παραγωγής δεν πρόκειται να αφήσουν ήσυχους τους λίγους εναπομείναντες παίκτες σε ησυχία. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο 23/6 και συμβούλιο του νησιού ο Λιανός τους ξάφνιασε όλους με αυτό, που είπε.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος, που θα εγκαταλείψει μια για πάντα το παιχνίδι, τους γνωστοποίησε πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού λίγο πριν τον τελικό του Survivor 5

Το Twitter ''δίκασε'' ξανά τον Μαρτίκα

Όπως παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο 23/6 του, ο Σπύρος εξήγησε πως μέσα από ένα μεγάλο μπέρδεμα βγήκε για δωδέκατη φορά υποψήφιος και εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του μίλησε για αλλαγή πλάνου χωρίς να ενημερωθεί και κατ' επέκταση για στρατηγική.

Βέβαια, για άλλη μία φορά το Twitter δεν έμεινε αμέτοχο. Τον δίκασε για τα καλά μιας και αυτός είχε μερίδιο ευθύνης για όλο αυτό που συνέβη. Μπορεί κάποτε να τον επαινούσαν και να δήλωναν την λατρεία τους στο πρόσωπό του, ωστόσο πλέον αυτό δε συμβαίνει. Αντιθέτως, με κάθε ευκαιρία τον κράζουν.

Twitter Μαρτικας

Twitter κατα Μαρτικα

Twitter δικασαν τον Μαρτικα

Twitter κατα του Μαρτικα