Survivor 5 spoiler 27/6: Ο νικητής της δεύτερης ασυλίας

Έχουμε το όνομα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 27/6: Ο νικητής της δεύτερης ασυλίας

Δεν έμεινε πολύ για τον τελικό του Survivor 5 (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός) για αυτό και οι εναπομείναντες παίκτες έχουν τρελή αγωνία για το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο εμείς σας έχουμε αποκαλύψει ποια θα είναι η τελική τετράδα!

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά, το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 26/6 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, νικητής για ακόμη μια φορά θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δικαιολογημένα θεωρείται κι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος.

Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου, αναμένεται να δούμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους ίδιους να βρίσκονται μια ανάσα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με τον τελευταίο παίκτη που έχει αποχωρήσει να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αυτοί θα είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη.

Ο νικητής της δεύτερης ασυλίας στο Survivor 5

Την Δεύτερα 27/6 ωστόσο αναμένεται ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 και το Youweekly σας έχει από τώρα το όνομα του παίκτη που κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία και αυτός είναι ο Νίκος Γιάννης!