Survivor 5: «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα» - Το πρώτο βίντεο του Σπύρου Μαρτίκα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

Επέστρεψε στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα» - Το πρώτο βίντεο του Σπύρου Μαρτίκα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

Από το Survivor 5 αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από 6 μήνες παρουσίας στο παιχνίδι -δείτε εδώ πόσα χρήματα συγκέντρωσε-. Από στιγμή σε στιγμή θα φτάσει στην Ελλάδα και μάλιστα δημοσίευσε και το πρώτο instastory στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε ένα βίντεο λίγο πριν μπει μέσα στο αεροπλάνο.

Το πρώτο instastory του Σπύρου Μαρτίκα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

«Ένα ταξίδι επιβίωσης, το δυσκολότερο του κόσμου, μόλις τελείωσε. Ένα ταξίδι ξεκινά, επιστροφή στην Ελλάδα.

Κυριακή βράδυ στις 21.30 η ώρα θα πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα, μετά από 6 μήνες. Σας ευχαριστούμε όλοι, και οι 40 που περάσαμε για το πόσο μας στηρίξατε. Σας ευχαριστούμε όλοι, κι εγώ προσωπικά. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, μάθημα ζωής, ευχαριστούμε από καρδιάς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας "σπάει" την σιωπή του για την σχέση του με την Βρισηίδα

Από το Survivor 5 αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 23/6 ο Σπύρος Μαρτίκας (δείτε εδώ τα ποσοστά της ψηφοφορίας) ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής 24/6 παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It.

Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για τη σχέση του με την Βρισηίδα, αλλά και για τα όσα είπε για την Ασημίνα και τον Χρήστο Δάντη.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε.

Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία. Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου.

Εννοείται θα βρεθώ με την Βρισηίδα, εννοείται ανυπομονώ να τη δω και μόλις βρεθεί κινητό στο χέρια μου οι πρώτοι που θα επικοινωνήσω είναι η αδερφή μου, οι γονείς μου και η Βρισηίδα. Με την Βρισηίδα περάσαμε δύο μήνες μαζί γιατί νιώσαμε την ανάγκη να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο.

Για εμένα ήταν οι καλύτεροι και πιο ευχάριστοι μήνες στο παιχνίδι. Ένιωθα πολύ ωραία όταν η Βρισηίδα κοντά μου είχε ηρεμήσει πολύ. Μόλις χωρίσαμε, μετά το ατυχές συμβάν και νιώσανε όλοι την απίστευτη υπερβολή της, ξέφυγε, έχασε τον εαυτό της. Εύχομαι να την βρω καλά, ήρεμη και ικανοποιημένη.

O Χρήστος Δάντης και προς τιμήν του που το κάνει, στηρίζει σθεναρά την Ασημίνα. Αυτό φημολογείται και από την Ασημίνα, η οποία τον εκθειάζει.

Δεν είναι κατακριτέα η σχέση τους από εμένα και ούτε η Ασημίνα που καμαρώνει που έχει έναν τέτοιο άνδρα δίπλα της και την στηρίζει. Η Σταυρούλα θεώρησε ανισότητα που δεν έχει έναν διάσημο άντρα δίπλα της να την στηρίζει. Τον Άρη τον στηρίζει η γυναίκα του, Μαρία Αντωνά και τον Στάθη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», κατέληξε ο Σπύρος Μαρτίκας.